Bu ürünü kullandınız mı ? Niye herkes VA panel tavsiye ediyor anlamıyorum. Fazla ghosting'leri var ve gecikme süreleri IPS'lere göre daha yüksek. Renk paletleri daha kötü. Tek artıları kavisli olmaları ki artı bile sayılmaz sadece tercih.Bahsettiğiniz monitörün tepki süresi 4MS , O Sebeple bu ürünü tavsiye ederim. : Samsung Odyssey G5 27 inç QHD 2K 1 ms 144 Hz Freesync HDR 10 1000 R Kavisli VA Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bütçenizi arttırabilirseniz attığım modellerde neredeyse yoktur.Belirtmeyi unutmuşum hocam ghosting problemi olabildiğince az olan ya da olmayan bir model arıyorum.
Hayır kullanmadım, tavsiye ettiğiniz ürünler kesinlikle daha iyi ürünler. Fakat fiyat olarak arkadaşın bütçesine uyum sağlamıyor. O Sebeple bütçeye uyum sağlaması açısından kaliteden feragaat etmek kaçınılmaz olacaktır.Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.109,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O bütçede 1440p monitör önermiyorum. Çıkabiliyorsanız bunlar daha mantıklı. LG olan belirli bir süre 4K'dan satılıyordu. Panelleri çok daha iyidir.
Fiyat olarak ikisi aynı olduğu için istediğinizi seçebilirsiniz.
Bu ürünü kullandınız mı ? Niye herkes VA panel tavsiye ediyor anlamıyorum. Fazla ghosting'leri var ve gecikme süreleri IPS'lere göre daha yüksek. Renk paletleri daha kötü. Tek artıları kavisli olmaları ki artı bile sayılmaz sadece tercih.
Bu dediğinizde haklısınız. Fakat yine de VA panel ucuz ürün alınmaz. VA tercih edilecekse Odyssey G7-G9 gibi ürünler tercih edinilmeli. Yoksa çok fazla ghosting oluyor. Gecikme süreleri de yüksek oluyor. G5-G3 modelleri rakiplerine göre kötü ürünler.Hayır kullanmadım, tavsiye ettiğiniz ürünler kesinlikle daha iyi ürünler. Fakat fiyat olarak arkadaşın bütçesine uyum sağlamıyor. O Sebeple bütçeye uyum sağlaması açısından kaliteden feragaat etmek kaçınılmaz olacaktır.
Bahsettiğiniz gibi bütçe kısıtlı olunca bazı şeylerden feragat etmek gerekiyor. Bu durumda Hz den veya 2k olmasından kısmak istemiyorum hocam. 1080p tatsız gelmeye başladı çünkü.Hayır kullanmadım, tavsiye ettiğiniz ürünler kesinlikle daha iyi ürünler. Fakat fiyat olarak arkadaşın bütçesine uyum sağlamıyor. O Sebeple bütçeye uyum sağlaması açısından kaliteden feragaat etmek kaçınılmaz olacaktır.
4K altı hatta 4.5K altı monitörlerde 1440p olup da düzgün panele sahip ürün neredeyse yok.Bahsettiğiniz gibi bütçe kısıtlı olunca bazı şeylerden feragat etmek gerekiyor. Bu durumda Hz den veya 2k olmasından kısmak istemiyorum hocam. 1080p tatsız gelmeye başladı çünkü.