27" 2K monitör tavsiyesi

Örnek olarak bu monitörü ele alalım : ViewSonic XG2705-2K 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Videosunu buradan izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gecikme sürelerine ve ghosting'a bakarsanız ne demek istediğim anlaşılacaktır zaten.

Hocam bütçem aslında sahip olduğum monitörü sattıktan sonra tam oturacak. Bilginiz varsa ne kadara satabilirim herhangi bir ölü piksel veya kozmetik sorunu yok?

Bu modelin piyasada olduğunu bilmiyordum.
Kesinlikle tercih edilebilir bir model. Fiyatı da iyi.
Örnek video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BEN Ek olarak kullanan veya ürün hakkında bilgisi olan varsa Mateview GT 27 önerir misiniz?
Üst düzey performans veren bir monitör değil. Öncelikle yavaş bir monitör ghosting ile her türlü karşılaşacaksınız. Bazı renkleri aşırı doygun verebiliyor. (sRGB modu ile çözülebilir.), VA panel olmasından dolayı görüş açısı dar olacak. (Pek önemli değil.) Onun dışında backlight bleed den söz edilmiş. (Her monitorde olur.) Siyah eşitliği iyi olmayabilir. Bence fiyatına göre alınır.

Evet gerçekten güzel bir monitör. Burada paylaşan arkadaşlar oldu sabahına gidip aldım. Tam ihtiyaçlarıma yönelik.

Konu sahibi arkadaşın alma imkanı olursa tavsiye ederim.

Ben yine almazdım bunu. 1080p monitör bakardım 3K fiyat için. Çok daha iyi modeller var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…