27" 2K Monitör Tavsiyesi

Voiljin

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,

Malum 25 Kasım indirimleri geliyor. Bu kapsamda aşağıda belirteceğim fiyat aralıkları için 2K 27" monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.

1-) 0 - 6.000 TL
2-)6.000 - 8.000 TL
3-)8.000 - 10.000 TL
4-)10.000 TL ve üzeri

Bu fiyat aralıkları için önerebileceğiniz, her açıdan kendi fiyatları bakımından "en iyi" monitörleri önerebilir misiniz? Önerilerinizi yaparken fiyat aralıkları bakımından ayrı ayrı yazabilirseniz harika olur.

Selam arkadaşlar,

Malum 25 Kasım indirimleri geliyor. Bu kapsamda aşağıda belirteceğim fiyat aralıkları için 2K 27" monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.

1-) 0 - 6.000 TL
2-)6.000 - 8.000 TL
3-)8.000 - 10.000 TL
4-)10.000 TL ve üzeri

Bu fiyat aralıkları için önerebileceğiniz, her açıdan kendi fiyatları bakımından "en iyi" monitörleri önerebilir misiniz? Önerilerinizi yaparken fiyat aralıkları bakımından ayrı ayrı yazabilirseniz harika olur.
Bence hocam Odyssey G5 27" Qhd 2k 1ms 144hz Freesync Hdr10 1000r Kavisli Va Gaming Monitör Teşhir Ürünü - PttAVM.com 5300 TL.Pardon hocam o teşhir urunuymus

Hocam sizin 7.000 - 10.000 TL bandında, 27" 2K IPS ekran monitör öneriniz nedir? Bugün satın alacak olsanız hangi marka model monitörü tercih ederdiniz?
@Saint Lucia

Geç döndüğüm için kusura bakma.
Senin bütçen gayet iyi. Sana önerim bunlar;
1) Asus Monitör Rog (Yüksek bütçeli)
2) MSI monitör (Yüksek bütçeli)
3) Asus Monitör (Düşük bütçeli)
4) Cooler Master (Orta bütçeli tasarımı iyi monitör)
Listeyi arttırabilirim fakat kafa bulandırır. Kontrol et tekrar konuşalım.

Selam arkadaşlar,

1-) 0 - 6.000 TL
2-)6.000 - 8.000 TL
3-)8.000 - 10.000 TL
4-)10.000 TL ve üzeri

Bunlar güzel FP monitörler ben geçenlerde gigabyte modelini uygun fiyata bulup almıştım yeni sistem için.
  • MSI OPTIX G273QF
  • GIGABYTE M27Q
  • DELL S2721DGFA

Geç döndüğüm için kusura bakma.
Senin bütçen gayet iyi. Sana önerim bunlar;
1) Asus Monitör Rog (Yüksek bütçeli)
2) MSI monitör (Yüksek bütçeli)
3) Asus Monitör (Düşük bütçeli)
4) Cooler Master (Orta bütçeli tasarımı iyi monitör)
Listeyi arttırabilirim fakat kafa bulandırır. Kontrol et tekrar konuşalım.
Cevabın için teşekkür ederim,

Cooler Master'i bende bir süredir takip ediyordum. Technopat incelemesini de izlemiştim. Sen de tavsiye ettiğine göre Cooler Master'i alacağım gibi. Fiyat olarak benim için tam uygun. 10K gibi rakamlara çok çok mecbur kalmadıkça çıkmak istemiyorum çünkü daha RTX 3080 kart alacağım

Yalnız bir sorum daha var; Cooler Master FreeSync olarak görünüyor, Nvidia'nın G-Sync teknolojisi ile bu monitörü kullanabilir miyim sağlıklı bir şekilde ? @Saint Lucia

Cooler Master'i bende bir süredir takip ediyordum. Technopat incelemesini de izlemiştim. Sen de tavsiye ettiğine göre Cooler Master'i alacağım gibi. Fiyat olarak benim için tam uygun. 10K gibi rakamlara çok çok mecbur kalmadıkça çıkmak istemiyorum çünkü daha RTX 3080 kart alacağım

Yalnız bir sorum daha var; Cooler Master FreeSync olarak görünüyor, Nvidia'nın G-Sync teknolojisi ile bu monitörü kullanabilir miyim sağlıklı bir şekilde ? @Saint Lucia
FreeSync Premium olanlar hem G-sync hemde FreeSync özelliğini destekliyor.

Yalnız bir sorum daha var; Cooler Master FreeSync olarak görünüyor, NVIDIA'nın G-Sync teknolojisi ile bu monitörü kullanabilir miyim sağlıklı bir şekilde? @Saint Lucia

G-Sync GPU üzerinden DP ile aktif edebildiği için yazmaması sorun değil. Kullanabileceksin.
Cooler Master'a aklın yatarsa @Cooler Master Türkiye ekibi bu konuda ilgililer. Destek veriyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı