27" 2K Monitör Tavsiyesi

capitaogrande

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, hem mesleğim gereği ofis işlerinde (yoğun okuma/yazma) hem de akşamları FPS oyunlarda kullanmak için mevcut 165Hz monitörümden (Lenovo R25i-30); 27 inç, 2K IPS bir monitöre geçmek istiyorum. Teknik donanım özelliklerinden çok anlamıyorum, bu yüzden sizlere danışmak istedim.

Sistemim:
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
  • Ekran Kartı: NVIDIA RTX 4060 8GB
  • RAM: 64GB DDR5 6000MHz
Kullanım Amacım:
  • İş: Gün boyu dava dosyaları okuma ve dilekçe yazımı (Yazıların net olması ve göz yormaması önemli).
  • Oyun: Yüksek ELO seviyelerde CS2 ve PUBG oynuyorum.
  • Not: Oyunları genelde düşük/orta ayarlarda oynuyorum. Şu an CS2'de 300+ FPS, PUBG'de 200-300 FPS arası alıyorum.
Bütçem:
  • Mümkünse 10.000 TL bandında kalmak istiyorum.
  • Ancak "Bu model gerçekten fark yaratır, kesinlikle bunu almalısın, ömürlük olur" derseniz 15.000 TL'ye kadar çıkabilirim.
Araştırmalarımda En Çok Önüme Çıkan Modeller:
Açıkçası donanım ve teknik detaylardan pek anlamıyorum. Sizce listelediklerimden hangisini almalıyım veya bu bütçede önerebileceğiniz daha iyi başka bir model var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

Bluerr hocam bu listedeki çoğu monitörün incelemesini yapmış, rehberleri okumanızı öneririm karar vermenize yardımcı olur.

İnceleyeceğim teşekkür ederim. @bluerr Önerebileceğiniz spesifik bir model var mıdır?

Maalesef bütçe 10-12k bandıydı hatta Çok zor seçmek asla karar veremiyorum
Hocam 4k farka değer bence. Mini Led + Quantum dot arka aydınlatmaya sahip. Yanına herhangi bir IPS koyduğunuz da çamur gibi duruyor. İkinci el Oled de almak bir seçenek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rekabetçi oyun performansı açısından ne dersiniz, 300 hz gibi seçenekler var ya o yüzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…