Merhaba arkadaşlar,
Eve klima taktıracağım 12 bin BTU düşünüyorum salon için, aklımda 3-4 marka var Bosch, Arçelik, baymak, Beko varı fiyatları da 26-27 bin civarı. Ne önerirsiniz?
En ucuz Demirdöküm Kion 18 A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Demirdöküm Kion 18 A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima özelliklerini incele, 34.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Demirdöküm Kion 18 A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Demirdöküm Kion 18 A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima özelliklerini incele, 34.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hangi ildesiniz? Servis konusu önem arz ediyor. Firma ile iletişime geçer servis detaylarını öğrenirseniz TCL markası T-Pro serisini önerebilirim. Modern tasarımın yanı sıra performans olarak çok iyi. 1 ay önce 40m2'lik salonum için 12.000'lik aldım ve gayet memnunum.
Anladım. Bahsettiğim firma ile telefonda görüşerek bölgenizdeki servisinin neresi olduğunu ve ardından da servise bu markaya dair bilgilerini sorabilirsiniz. Geçtiğimiz ay çokça araştırdım ve bölgemdeki servisin iyi olması neticesinde tercihimi TCL'den yana kullandım. Baymakta alsanız kurulum esnasında vakumlamaya dikkat etmenizi öneririm. En az 15-20 dakika vakumlatın.