Bu yaz için direksiyon seti almak istiyorum. Kayışlı ve manuel bir set istiyorum. Bu arada bütçem en fazla 27-30k ama bu civarlara da çıkmak istemiyorum. Önerileriniz nedir?
Piyasaya pek hakim değilim, önerilerini bekliyorum.Ne yaptınız hocam, o kadar pahalıda değil bu direkson setleri. 20 binlerde genelde bulunuyor fiyatlar.
Moza R5Bu yaz için direksiyon seti almak istiyorum. Kayışlı ve manuel bir set istiyorum. Bu arada bütçem en fazla 27-30k ama bu civarlara da çıkmak istemiyorum. Önerileriniz nedir?
Piyasaya pek hakim değilim, önerilerini bekliyorum.
Hocam kimsenin önerisine bakmayın araştırarak en iyisini kendiniz bulursunuzMoza R5
Saçma sapan youtuberların kullandığı G29 mu daha iyi? Yoksa Rampage baskılı çin malı V900 mü? Moza R5'i hiç denedin mi? Diğer setlerle kalite farkını gördün mü? Hiç assetto corsa competizione gibi bir oyunda iyi bir setin ne kadar fark ettiğini hissettin mi? Moza R5'in 1 tane kötü yanını söylesene bana. Adam direksiyon seti soruyor, sen youtubeden araştır diyorsun. Sen araştır adama söyle. Adam onun için burda zaten. Assetto corsa otoban modu oynayan youtuberdan öneri alacak olsa burada ne işi var?Hocam kimsenin önerisine bakmayın araştırarak en iyisini kendiniz bulursunuz
T300 kayışlı sistem hocam. Moza da direct drive var. O yüzden çok daha iyi kalıyor aynı bütçeye.![]()
Thrustmaster T300RS GT PS/PC Yarış Direksiyonu Seti Fiyatı ve Özellikleri
Thrustmaster T300RS GT PS PC Yarış Direksiyonu Seti özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Bunu alın. Logitech'de ikonik sorunlar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.