27-30 bin TL'ye direksiyon seti önerisi

• Konuyu başlatan Kml
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 285

Kml

Centipat
Daha fazla  
Bu yaz için direksiyon seti almak istiyorum. Kayışlı ve manuel bir set istiyorum. Bu arada bütçem en fazla 27-30k ama bu civarlara da çıkmak istemiyorum. Önerileriniz nedir?

Bu yaz için direksiyon seti almak istiyorum. Kayışlı ve manuel bir set istiyorum. Bu arada bütçem en fazla 27-30k ama bu civarlara da çıkmak istemiyorum. Önerileriniz nedir?

Ne yaptınız hocam, o kadar pahalıda değil bu direkson setleri. 20 binlerde genelde bulunuyor fiyatlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kimsenin önerisine bakmayın araştırarak en iyisini kendiniz bulursunuz
Saçma sapan youtuberların kullandığı G29 mu daha iyi? Yoksa Rampage baskılı çin malı V900 mü? Moza R5'i hiç denedin mi? Diğer setlerle kalite farkını gördün mü? Hiç assetto corsa competizione gibi bir oyunda iyi bir setin ne kadar fark ettiğini hissettin mi? Moza R5'in 1 tane kötü yanını söylesene bana. Adam direksiyon seti soruyor, sen youtubeden araştır diyorsun. Sen araştır adama söyle. Adam onun için burda zaten. Assetto corsa otoban modu oynayan youtuberdan öneri alacak olsa burada ne işi var?

Sezer ünlü gibi piyasanın en içindeki adamlar bile moza kullanıyor. Boş boş millete beğenmedim atıp sen git kendin araştır diye mesaj sayısı kasacağına adam akıllı öneri yap. Forumun sorun-çözüm kalitesini düşürüyorsun. Bu konuya başkası baktığında senin "git kendin araştır bul" Yorumun bir işe yaramayacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı