Arkadaşlar benim elimde 25-30 bin TL arası bütçe var. 2-3 gündür araştırıyorum. Şu anda piyasadaki çeşitli toplama pclere bakınıyorum. Anladığım kadarıyla bu fiyata 4070 Ti'lı bir sistem ancak giriş seviyesinde toplayabiliyorum onu da istemem. Mesela hazır sistemlere giriyorum şunu arttırayım bunu arttırayım derken benim bütçe aştıkça aşıyor. Benim isteğim bu 3070 Ti'lı veya 3080'li bir sistem kurmak. Var mı güzel bir bilgili arkadaş şu sisteme bunu ekle şunu değiş ileride de paran olunca 4070 Ti takarsın buna diycek birisi. Bu arada sadece oyun oynayacağım.
İleride 4070 Tİ/4080 almak gibi bir düşünceniz olur ise üst düzey işlemci ve yüksek W değerine sahip bir PSU ile toplamak daha mantıklı.
Fakat yakın zamanda üst düzey bir ekran kartı almam derseniz,bu sistem alınabilir :
MANTIS-3080 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
İleride 4070 Tİ/4080 almak gibi bir düşünceniz olur ise üst düzey işlemci ve yüksek W değerine sahip bir PSU ile toplamak daha mantıklı.
Fakat yakın zamanda üst düzey bir ekran kartı almam derseniz,bu sistem alınabilir :
MANTIS-3080 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Hocam bu sisteme sıvı soğutucu eklesem. Ana kartı b550m-k yapsam. Ramlari 3600 MHz. Ssd Samsung 990 Pro . Psu Corsair 750 w yapsam ilerde 4070 ti takacağım zaman neyi değiştirmem gerekir
Ustam günümüzde ikinci el ekran kartı işi biraz problem gibi geliyor bana ya. Çok iyi tanıdığın yakının satsa belki ama geri kalanına pek güvenmiyorum ben
DeepCool Cc560 Cc560 Gaming Atx Siyah Kasa / ATX / Micro ATX / Mini ITX / Midi Tower / Güç Ünitesiz / Oyuncu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
DeepCool AK400 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun