%27,81 yüzdelik dilimle Anadolu lisesi kazanılabilir mi?

Yerel yerleştirme ile kazanma ihtimaliniz daha yüksektir bence.
Sadece ortalamaya bakmıyor bu arada okula olan yakınlığınıza, yaşınıza falan da bakıyor.
En son ne düzenleme yaptılar bilmiyorum hocanız ile konuşun sınav ile girebileceğiniz Anadolu Liselerinden birkaçını yazarsınız. Yerel yerleştirmeyi de en yakın okuldan başlayarak yazarsınız.
Bu arada kimse şu okula girebilirsiniz diye garanti veremez onu söyleyeyim.

Yerel yerleştirme ile kazanma ihtimaliniz daha yüksektir bence.
Sadece ortalamaya bakmıyor bu arada okula olan yakınlığınıza, yaşınıza falan da bakıyor.
En son ne düzenleme yaptılar bilmiyorum hocanız ile konuşun sınav ile girebileceğiniz Anadolu Liselerinden birkaçını yazarsınız. Yerel yerleştirmeyi de en yakın okuldan başlayarak yazarsınız.
Bu arada kimse şu okula girebilirsiniz diye garanti veremez onu söyleyeyim.
Devamsızlık yok en yakın taş çatlasın 1-2 km uzaklık var .

Bizim burada 3 tane nitelikli okul var fen, sosyal, ihl o yüzden millet sürekli adrese dayalı okullara gitmek zorunda kalıyor. Eğer sınavla alınan okullara gidebiliyorsan, gitmeni tavsiye ederim.

Ne farkediyor ki tabelasında fen, anadolu, meslek yazsa da? Sonuçta sizin yüzdelik diliminize girmiş öğrenciler, lise arkadaşlarınız olacak. Asıl önemli olan bu bence.
Bilmiyorsunuz galiba liselerin farkını. Bu kadar önemli bir konuda bu kadar yanlış bir yorum... İnsanların hayatlarını ciddi etkileyecek konularda araştırmadan bilmeden yorum yapmanız hiç hoş değil. Raporladım umarım gereği yapılır.

Bilmiyorsunuz galiba liselerin farkını. Bu kadar önemli bir konuda bu kadar yanlış bir yorum... İnsanların hayatlarını ciddi etkileyecek konularda araştırmadan bilmeden yorum yapmanız hiç hoş değil. Raporladım umarım gereği yapılır.
Diyorum ki liseyi lise yapan tabelasındaki türü değildir, öğrenci kalitesi liseyi belirler diyorum. Ben fen lisesine daha fazla yatırım yapıldığını görmedim, hatta pilot okul olacağından bir nevi denek olarak ilk sizin üzerinizde denenir. Zamanında Arapça, Osmanlıca dersleri için pilot okul seçilmiştik anlatabiliyor muyum? Tüm lab’larımız kilitliydi, bomboş hocalarımız vardı fen lisesinde. Ama öğrencileri en azından amaçsız insanlar değildi. Tek derdi başarı, sıralama olan atlarımız da vardı ama ibret olarak bakılıyordu onlara.

Yüzde 27’lik dilime girmişsen de yüzde 27’lik çalışkanlıktaki, bilinçteki adamlarla olur diyorum.

Yanlış diyorsunuz ancak sebep belirtmeniz gerekir. Neden yanlış, lütfen beni aydınlatın? Rapor ne? Gereği nedir?

Merhaba, %27.81 ile sınavlı bir anadolu lisesine girmeye çalışmaktansa tercih dönemine kadar mühendislik öğrenip NASA'da çalışma şansınız daha yüksek. Bu yüzden mecbur evinize yakın anadolu liselerini tercih etmeye bakmalısınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı