27 bin TL 1080p F/P sistem önerisi

KeremAydnn_81

Decapat
Daha fazla  
Haziran sonu yeni PC almayı planlıyorum. 1080p için bir PC alacağım için nasıl bir şey alacağımı planlayamadım. Yardım ederseniz çok teşekkür ederim.

Yarın ne olacağı belli değil, gelecek ayı bilemeyiz. Almadan 1 hafta önce konu açın
Yine de önerileri alayım su an ki 27k ya olan sistemi yine de alırım.

Birazdan kast ettiğin 6 bin lira mı

Yine de önerileri alayım su an ki 27k ya olan sistemi yine de alırım.

Birazdan kast ettiğin 6 bin lira mı?

Türkiye şartlarında maalesef. Ancak 1080p'de uzun uzun uzun uzun uzun ve çoooooook uzun yıllar götürecek bir sistem.

Bir de şu işlemci ile 27 civarı yapar sistem. Lakin o 6 bin fazla olan sisteme göre eksilerini sayacaksak:

AM4 DDR4 olması başta.

Anakart, Ram, İşlemci, SSD. Ve ekran kartı. Bu sebeple 6 bin fazla olan sistem maalesef çok önde.

Kral ekran kartı olarak 3070ti gayet yeterli hikayeli oyunlara çok fazla bakmayacağım için işlemci olarak daha ılgün olmasını istiyorum hazır sistem linki atarsanız mükemmel olur

Kral ekran kartı olarak 3070ti gayet yeterli hikayeli oyunlara çok fazla bakmayacağım için işlemci olarak daha ılgün olmasını istiyorum hazır sistem linki atarsanız mükemmel olur
Kardeşim biz kimleri gördük işlemcisi iyi olsun diye onca parayı verip 30 bine 3060 ti alan elemanları düşme şu bataklığa zaten o işlemci ile alırsın 500-600 FPS sen düşme 4070'den aşağı.

Kardeşim biz kimleri gördük işlemcisi iyi olsun diye onca parayı verip 30 bine 3060 ti alan elemanları düşme şu bataklığa zaten o işlemci ile alırsın 500-600 FPS sen düşme 4070'den aşağı.
Tamam kral vram belleği olarak zaten yüksek bir şey lazım peki soğutucu olarak se 214xt düsünüyorum yeterlimidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…