27 bin bütçem var, kasa monıtor ve kulaklık alacagım. Kulaklık konusunda karar verdım. 1100 lıra ayırdım kulaklıga. Bu butceyı asmayacak sekılde monıtor tavsıyelerınız varsa yardımcı olursanız sevınırım.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Bu sıstemı birkaç degisiklik yaparak bu sekılde almaya karar verdım. Kendı verdıgı anakart gozume kotu geldıgı ıcın 450 mk II sectım. Anakartı 550 mk yapmalı mıyım ve sısteme sogutucu almam gerekır mı?
Eki Görüntüle 2131590
Soğutucuyu ilerleyen zamanlarda da alabilirsin.
Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör özelliklerini incele, 4.669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İyi bu şekilde.Anakart bu sekılde ıyımı 550mk olan modelımı seceyım?
İyi bu şekilde.
Hocam kusura bakmazsanız bir soru daha soracagım onerdiginiz monıtorun ınceleme videolarını pek bulamadım üst modelı 27-30'u buldum birbirleriyle aralarında cok fark var mı?
Bu şekilde alabilirsin iyi fiyat iyi sistem.Space 5A-4060Ti - Game Garaj
Space 5A-4060Ti, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia RTX 4060 ekran kartına sahip, Space 5A-4060Ti hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Bu şekilde alabilirsin iyi fiyat iyi sistem.
Bu şekilde alabilirsin iyi fiyat iyi sistem.
Soğutucu alırken de şu iki modelden hangisini daha ucuz yakalarsan onu al şu anlık AG400 daha ucuz.
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Arkadasın attığı sıstememı yoneleyım.