27 bin TL'ye 4060 sistem alınır mı?

Daha fazla  
Sizce aşağıdaki ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası sistem alınır mı? CS:GO, GTA 5, Valorant, YouTube'da video izlerken, araştırmalar yaparken kullanmayı düşünüyorum. Kasa 27 bin TL tutup, 5-6 bin TL'ye de monitör düşünüyorum. Sizce sistemde uyumsuzluk, darboğaz yapma, FPS düşmesi gibi durumları tetikleyecek etken var mı? Yanlışım varsa düzeltir misiniz? Bu sistem gönül rahatlığıyla alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce aşağıdaki ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası sistem alınır mı? CS:GO, GTA 5, Valorant, YouTube'da video izlerken, araştırmalar yaparken kullanmayı düşünüyorum. Kasa 27 bin TL tutup, 5-6 bin TL'ye de monitör düşünüyorum. Sizce sistemde uyumsuzluk, darboğaz yapma, FPS düşmesi gibi durumları tetikleyecek etken var mı? Yanlışım varsa düzeltir misiniz? Bu sistem gönül rahatlığıyla alınır mı?
Bence youtubeden araştırın arada sırada özel indirimli hazır sistemler oluyor onlara yönelin.

Linkten topladığınız sistem gözükmüyor hocam da o paraya 4060 alınmaz. 3070Tİ"lı sistem var o paraya. AMD riski alırım diyorsanız 6800'lı da var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsen RX 6750XT sistemlere bakmanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı