27 bin TL'ye HP Victus 15 RTX 3050 laptop alınır mı?

burakd1

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.

Çoğunlukla eğitim ve dizi-film izleme amaçlı kullanacağım ancak oldu ki bir oyun oynamak istedim, o zaman oynayamayacak durumda olmak istemiyorum. Dolayısıyla harici ekran kartı olmayan ofis tipi bir laptopa yönelmek istemedim. Hız ve ısınma konusunda sorun yaratmayacak, 22,5 inch'lik monitörümü de besleyebilecek bir laptop arayışındayım.

Biraz araştırma sonucu HP Victus 15 seçeneğini değerlendirmeye aldım.

Intel i5-13420H işlemci.
16 GB DDR4 RAM.
RTX 3050 ekran kartı (6 GB)
512 GB SSD ve 27.000₺ MediaMarkt fiyatı bulunuyor.

Genel olarak özellikleri beni tatmin edecek gibi görünmekle beraber RTX 3050'nin performans düşüklüğü sorunları olduğunu da duydum.

Konu ile alakalı fikir ve önerilerinizi beklerim.
İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba.

Çoğunlukla eğitim ve dizi-film izleme amaçlı kullanacağım ancak oldu ki bir oyun oynamak istedim, o zaman oynayamayacak durumda olmak istemiyorum. Dolayısıyla harici ekran kartı olmayan ofis tipi bir laptopa yönelmek istemedim. Hız ve ısınma konusunda sorun yaratmayacak, 22,5 inch'lik monitörümü de besleyebilecek bir laptop arayışındayım.

Biraz araştırma sonucu HP Victus 15 seçeneğini değerlendirmeye aldım.

Intel i5-13420H işlemci.
16 GB DDR4 RAM.
RTX 3050 ekran kartı (6 GB)
512 GB SSD ve 27.000₺ MediaMarkt fiyatı bulunuyor.

Genel olarak özellikleri beni tatmin edecek gibi görünmekle beraber RTX 3050'nin performans düşüklüğü sorunları olduğunu da duydum.

Konu ile alakalı fikir ve önerilerinizi beklerim.
İyi sosyaller.
24'e RTX 3050 Nitro 5 modeli var hocam, Victus serilerinde hall sensör sorunu var, belki olmayan 1-2 modelde de bu risk mevcut. Maksimum çıkabileceğiniz bütçe nedir hocam?

Victus 16 aldım, Hall effect sorunundan dolayı THH'ye başvurdum. 1 ay garanti süreci yaşadım. Tekrardan ne zaman bozulacak acaba diye endişe içerisindeyim. Karar senin.

%62.5 sRGB panelli, DDR4 anakartlı ve ekran kartı limitli bir cihaz. Dizi-film izlemek için çokta uygun bir panele sahip değil. Bütçeniz nedir? İkinci el düşünür müsünüz?

24'e RTX 3050 Nitro 5 modeli var hocam, Victus serilerinde hall sensör sorunu var, belki olmayan 1-2 modelde de bu risk mevcut. Maksimum çıkabileceğiniz bütçe nedir hocam?
maksimum 25 gibi düşünüyorum nitro 5 modeli nasıldır? Kullandınız mı?

Maksimum 25 gibi düşünüyorum biraz esnetme olabilir victus’taki gibi. 2. El düşünmüyorum hocam

Alternatif olarak Lenovo LOQ Ryzen 5 7235HS 24gb ram olan modelini amazonda 26000₺’ye buldum. Fiyat çok iyi görünüyor. Kullanan var mıdır ya da bilgisi olan var mıdır? Kronik sorunları veya dezavantajları var mıdır​

Victus 16 aldım, Hall effect sorunundan dolayı THH'ye başvurdum. 1 ay garanti süreci yaşadım. Tekrardan ne zaman bozulacak acaba diye endişe içerisindeyim. Karar senin.
Hocam THH başvurunuz kabul edilmedi mi?Yani kronik olduğunu ispatlayamaz mıyız?Tüm mağdurları bir arada toplamayı becersek aslında iş hallolur da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı