DDR5 bir sisteme geçmek istiyorum. Fakat şöyle bir sistem buldum. Sizce fiyatına göre nasıldır? 120mm Power Boost markasına ait sıvı soğutucuda var. https://pckolik.com/pbwp-customization-default/?pid=59125
Bende bunu gördüm de 32 GB ram ve 1TB m2 ssd olması beni cezbetti hocam. Siz olsanız hangisini alırdınız?O berbat kasayi almayin. Kasa ucundan mesh, saçma sivi sogutma, bu ne kardesim.
![]()
CYBER-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-7500F Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
Bende bunu gördüm de 32 GB RAM ve 1TB M.2 SSD olması beni cezbetti hocam. Siz olsanız hangisini alırdınız?
Sıvı soğutma satılıp yerine sağlam kule tipi soğutucu alınabilir. Artı olarak aynı fiyata hem ram hem de ssd olarak daha üstün. Aynı sistemi Gaming gen TR çıkarsa 30k olurdu sistem. Bence pckolik sistemi daha mantıklıCyber alirdim. Gidip Game Booster ucundan mesh kasa, Power Boost vasat, en ucuz sivi sogutmali almazdim. Sicaklari dusurecegine yukseltmesin o sivi sogutma.
Sıvı soğutma satılıp yerine sağlam kule tipi soğutucu alınabilir. Artı olarak aynı fiyata hem RAM hem de SSD olarak daha üstün. Aynı sistemi Gaming gen TR çıkarsa 30k olurdu sistem. Bence PcKolik sistemi daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.