27 bin TL'ye kadar kalemi, klavyesi ve ekranı iyi tablet önerisi

benyaomer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Şu an mevcutta içerik tüketmek için Honor Pad X9 modelini kullanıyorum ve artık yetmemeye başladı. Yeni tablet arayışındayım, kalemi, klavyesi ve ekranı iyi olan bir model arıyorum. Bütçe olarak da 27000 TL'ye kadar çıkabilirim. Öneriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Bu fiyat bandinda eger oyun amacli almiyorsan ve saf islemci gucu cok onemli degilse butceyi zorlarsan en iyisi. Papermatte ekran ile geldigi icin kursun kalem hissi veriyor. Yaninda klavye hediye. Mukemmel bir ekrana sahip ozellikle. Google uygulamalari olmamasi eksi ancak Gbox ile uygulamalari yukleyip Microg ile entegrasyon yapabilirsin. Android olmasi sart dersen Tab S10+ ve Tab S11 en iyi seceneklerin.

Açıkçası oyun performansıda çok önemli benim için. Honor Magic Pad 2 modeli gözüme çarptı sizce nasıldır.

Ekran olarak yine mukemmel ancak islemcisi biraz geride, yine de gayet yeterli 8S gen 3. ıyi bir alternatif olur Tab S10+ yerine.

Açıkçası cezbeden kısmı şarj hızı ve kutu içinden dirket klavye ve kalem ile gelmesi. Ekran olarak da kağıt üstüne çok iyi duruyor.

Açıkçası cezbeden kısmı şarj hızı ve kutu içinden dirket klavye ve kalem ile gelmesi. Ekran olarak da kağıt üstüne çok iyi duruyor.

Tek eksisi islemcisi dedigim gibi oda fazlasiyla yeterli, 8 gen 2 gücünde denilebilir 8s Gen 3 icin. Honor tablet konusunda Android tarafinda Samsung ile en iyisi bana göre suan. Alinir kisaca.

Tek eksisi islemcisi dedigim gibi oda fazlasiyla yeterli, 8 gen 2 gücünde denilebilir 8S gen 3 icin. Honor tablet konusunda Android tarafinda Samsung ile en iyisi bana göre şu an. Alinir kisaca.

Sanırım Honor Magic Pad 2 alacağım. Desteğiniz için teşekkür ederim.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…