Merhaba herkese. Şu an mevcutta içerik tüketmek için Honor Pad X9 modelini kullanıyorum ve artık yetmemeye başladı. Yeni tablet arayışındayım, kalemi, klavyesi ve ekranı iyi olan bir model arıyorum. Bütçe olarak da 27000 TL'ye kadar çıkabilirim. Öneriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Samsung Galaxy Tab S10+ Wi-Fi Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bu fiyat bandinda eger oyun amacli almiyorsan ve saf islemci gucu cok onemli degilse butceyi zorlarsan en iyisi. Papermatte ekran ile geldigi icin kursun kalem hissi veriyor. Yaninda klavye hediye. Mukemmel bir ekrana sahip ozellikle. Google uygulamalari olmamasi eksi ancak Gbox ile uygulamalari yukleyip Microg ile entegrasyon yapabilirsin. Android olmasi sart dersen Tab S10+ ve Tab S11 en iyi seceneklerin.
Huawei MatePad Pro 12.2" PaperMatte Edition (2024) Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bu fiyat bandinda eger oyun amacli almiyorsan ve saf islemci gucu cok onemli degilse butceyi zorlarsan en iyisi. PaperMatte ekran ile geldigi icin kursun kalem hissi veriyor. Yaninda klavye hediye. Mukemmel bir ekrana sahip ozellikle. Google uygulamalari olmamasi eksi ancak GBox ile uygulamalari yukleyip MicroG ile entegrasyon yapabilirsin. Android olmasi sart dersen Tab S10+ ve Tab S11 en iyi seceneklerin.
Huawei MatePad Pro 12.2" PaperMatte Edition (2024) Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Tek eksisi islemcisi dedigim gibi oda fazlasiyla yeterli, 8 gen 2 gücünde denilebilir 8s Gen 3 icin. Honor tablet konusunda Android tarafinda Samsung ile en iyisi bana göre suan. Alinir kisaca.
Tek eksisi islemcisi dedigim gibi oda fazlasiyla yeterli, 8 gen 2 gücünde denilebilir 8S gen 3 icin. Honor tablet konusunda Android tarafinda Samsung ile en iyisi bana göre şu an. Alinir kisaca.