27 bin TL'ye yazılım için laptop önerisi

sinkare.coskare

Kilopat
Bütçem budur arkadaşlar. Hem ders çalışabileceğim hem de yazılım ile uğraşacagım bir laptop arıyorum. Tasarımı şık hafif ve şarjı iyi gitsin istiyorum.
Not: Evde oyun bilgisayarım var zaten.
M1 8 GB RAM'lı MacBook tavsiye eder misiniz?

Sıfır mı olsun yoksa ikinci el işinizi görür mü?

Macbook air m1 tavsiye ederim. Evde zaten masaüstü cihazın var. Farklı işletim sistemi kullanman daha iyi olur. Yapacağın uygulama mac, ios içinse build alman için de mac os cihaza ihtiyaç duyacaksın zaten. Kesinlikle macbook tavsiye ederim
Ekstra olarak macbook ile 8-10 saat pil ömrü alabilirsiniz
Ultra hafif bir cihaz
Ekranı çok keskin. Yanlış hatırlamıyorsam 2k ekranı vardı

Bu bütçelerde günlük kullanım için bile macbook air tavsiye ederken yazılım için isteyen birisi kesinlikle almalı

Bütçenizi göz önünde bulundurarak, Huawei'in Ultra 5-125H işlemcili modelini öneririm. Bu laptop 16GB RAM, 512GB SSD ve Intel Arc Graphics ile yazılım geliştirme ve ders çalışmak için oldukça verimli; aynı zamanda şık, hafif ve batarya ömrü tatmin edici. Evde oyun bilgisayarınız olduğu için taşınabilirlik ve iş verimliliği açısından bu model gayet uygun görünüyor. Mac hakkında bir şey demeyeceğim çünkü Mac Mini dışında daha önce Mac ürünü kullanmadım.

Sıfır mı olsun yoksa ikinci el işinizi görür mü?
Sıfır

MacBook Air M1 tavsiye ederim. Evde zaten masaüstü cihazın var. Farklı işletim sistemi kullanman daha iyi olur. Yapacağın uygulama Mac, iOS içinse Build alman için de macOS cihaza ihtiyaç duyacaksın zaten. Kesinlikle MacBook tavsiye ederim
Ekstra olarak MacBook ile 8-10 saat pil ömrü alabilirsiniz
Ultra hafif bir cihaz
Ekranı çok keskin. Yanlış hatırlamıyorsam 2K ekranı vardı

Bu bütçelerde günlük kullanım için bile MacBook Air tavsiye ederken yazılım için isteyen birisi kesinlikle almalı

Sağ olun hocam

Bütçenizi göz önünde bulundurarak, Huawei'in Ultra 5-125h işlemcili modelini öneririm. Bu laptop 16 GB RAM, 512 GB SSD ve Intel Arc Graphics ile yazılım geliştirme ve ders çalışmak için oldukça verimli; aynı zamanda şık, hafif ve batarya ömrü tatmin edici. Evde oyun bilgisayarınız olduğu için taşınabilirlik ve iş verimliliği açısından bu model gayet uygun görünüyor. Mac hakkında bir şey demeyeceğim çünkü Mac mini dışında daha önce Mac ürünü kullanmadım.

İkinci el almayacağım hocam sıfır alacağım.

Son düzenleme:
İkinci el almayacağım hocam sıfır alacağım.
Sahibinden üzerinden satan firma ilgili ürünü "sıfır" olarak listelemiş. Ancak bu bilginin ne kadar doğru olduğunu bilemiyorum, bilginiz olsun.

Sahibinden üzerinden satan firma ilgili ürünü "sıfır" olarak listelemiş. Ancak bu bilginin ne kadar doğru olduğunu bilemiyorum, bilginiz olsun.

Hocam şehrimde bizzat vatan MediaMarkt ve Teknosa gibi yerde olanları alacağım.

Dostlar M1 işlemcili 8 GB RAM'lı MacBook aldım bir arkadasım satıyordu 21 bin t ye devir sayısı 130 pil sağlıgı yüzde 95 en ufak çizik yok garanti kutu duruyor sizce nasıl almışım.

Son düzenleme:
Bütçe 3 k artarsa:

Bütçe artmazsa:

Hocam şehrimde bizzat vatan MediaMarkt ve Teknosa gibi yerde olanları alacağım.

Dostlar M1 işlemcili 8 GB RAM'lı MacBook aldım bir arkadasım satıyordu 21 bin t ye devir sayısı 130 pil sağlıgı yüzde 95 en ufak çizik yok garanti kutu duruyor sizce nasıl almışım.
Attığım travelmate'i alsaydınız keşke. Gerçi yeni attım ama çok acele etmişsiniz konu 1 günlük. İkinci el olarak değerlendirirsek çok iyi değil yani. Ben sıfır alma tarafındayım. Sıfır olarak attığım cihazı almanız daha iyi olurdu. Fiyatına göre çok iyi

Panel ve kasa kalitesi olarak attığım travelmate çok daha iyi olurdu, DDR 5 ayrıca. Bu V15 alınmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı