27" Gaming Monitör Önerisi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monitörü kullanmam ile alakası yok ben sadece örnek verilen iki monitör arasında tartışmasız asus dedim yoksa benq markasınında çok güzel monitörleri var. Videoda ki renk kalitesine bakarsanız nedemek istediğimi anlarsınız.

Hocam FreeSync özelliğinden yararlanamayacaksınız orası doğru ama şöyle düşünün bir de: Asus VG248QE monitörde sanki G-SYNC özelliği var. :)

İkisi de 144Hz, 1 ms ve 24''. Ancak XG2401 daha güncel, daha şık ve kontrast oranı daha yüksek.

Araştırırken şöyle bir karşılaştırma buldum : Asus VG248QE 24.0" 144Hz Monitor vs. BenQ XL2411Z 24.0" 144Hz Monitor vs. LG 24GM77 24.0" 144Hz Monitor vs. ViewSonic XG2401 23.6" 144Hz Monitor - PCPartPicker .

G-SYNC özelliği var derken o nedir acaba ? yani ben bunu alırsam 144 hz kullanabilirim dimi? Ekran kartım gtx970 bu arada

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı