27” için 4K 144 Hz vs 2K 165 Hz Monitör

Araba yarışı hiç sevmem, macera, strateji, FPS, korku ve maç oyunları severim. Curve 27'de göz için rahatsızlık veriyor mu 34 mü alsam. 3440X1440.

27 bana daha iyi bir oran gibi geldi tabii bu kişiden kişiye değişebilir, curved ekranın bir rahatsızlığını görmedim hatta alışınca diğer ekranlar garip geliyor , 3440x1440 ultrawide hiç denemedim ama mağazalarda gördüklerim pek cazip gelmedi bir de çoğu oyunda ultrawide desteği yok dediler.
34inc düşünürsende masa ile arana biraz mesafe koymanı öneririm yani biraz daha uzaktan bakman gerekiyor.

Son görüşün nedir 27 165 2K mi, 4K 144 Hz mi?

Ben olsaydım 4K 144Hz'e dünya para vermek yerine bir adet 4K 60Hz, yanına da 1080P 144Hz alırdım. Hem çift monitörün rahatlığını hissetmiş olup hemde kullandığın oyun ya da uygulamanın türüne göre istediğin monitörü kullanabilirsin. Ama ikisinden birini istiyorsanız ve 2x 2080Ti'ın yoksa 1440P 165Hz.

Güzel tavsiye eder misin? Gıgabyte FI27Q-P, LG 27GL850-B, ASUS VG27AQ başka iyi var mı?

Son görüşün nedir 27 165 2K mi, 4K 144 Hz mi?
Ben seçimimi 2k dan yana kullanmıştım ama bütçe sıkıntın yoksa 4k da alabilirsin. Ama şunuda hesaba katmanda fayda var 4k oyunlarda 60fps için bile ciddi oranda grafiklerden fedakarlık etmen gerekecek.
Hoş Nvdia bu iş için dsll diye bir teknoloji geliştirdi. Ama oda RTX gibi henüz emekleme aşamasında gelişirse özellikle 4k da ciddi orada FPS artışı elde edeceğiz.

Dostum tabii ki 4K al bütçen varsa.
İleriye dönük olur.
İlla 4K oynamana gerek yok 2K da oynayabilirsin.
Ama bütçe sıkıntıysa 2K al.
Peki Furkan kardeş 4K monitörde ki 2K mı yoksa; 2K ile 4K arasında ki görüntü kalitesi farkı hangisi daha fark ediyor.
4K 60 Hz monitörüm var onu çıkaracağım elden. Ortalama 40 FPS alıyorum ultrada. Acaba 4K 144 Hz de 80 civarı alabilir miyim?
Bu arada ACER XB273KS monitör yolda kargoda. Değiştirilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…