nigelhayesdavis Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 906 10 Nisan 2021 #11 ekin asilsoy dedi: Hem oyun her türlü hem de günlük kullanım. Neden peki. Her türlü oyun oynuyorum ama e sporcu değilim günlük de çok kullanıyorum film-dizide izliyor. Genişletmek için tıkla... Yok e sporcuysan demedim zaten de örnek göstermek için 27 inçte pikseller sayılabilir biraz aklında bulunsun.
ekin asilsoy dedi: Hem oyun her türlü hem de günlük kullanım. Neden peki. Her türlü oyun oynuyorum ama e sporcu değilim günlük de çok kullanıyorum film-dizide izliyor. Genişletmek için tıkla... Yok e sporcuysan demedim zaten de örnek göstermek için 27 inçte pikseller sayılabilir biraz aklında bulunsun.
S suleymanozkan Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.322 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #12 Yeterli mesafeden kullanılır, monitörün içine girmeyecekseniz o piksellenme denen durumu yaşamazsınız.
Yeterli mesafeden kullanılır, monitörün içine girmeyecekseniz o piksellenme denen durumu yaşamazsınız.
3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 10 Nisan 2021 #13 27 inç 1080p gayet güzel ve yeterli olur. Almayın diyenlere de bakmayın. Burunlarını monitör'e dayayıp öyle oyun oynuyorlar. Sonra da pikselleri gözüküyor, alınmaz diyorlar.
27 inç 1080p gayet güzel ve yeterli olur. Almayın diyenlere de bakmayın. Burunlarını monitör'e dayayıp öyle oyun oynuyorlar. Sonra da pikselleri gözüküyor, alınmaz diyorlar.