27 Inc 144 Hz Curved monitör önerisi

Aeloualev

Hectopat
Daha fazla  
2K butceyle yeni bir monitör alacağım 27 Inc Curved ve 144 Hz olmasını istiyorum önerilere ve fikrinize açığım.

Samsung

Msi

Şu anlik aklimda bu iki monitör var. Samsung 2K 4ms MSI Full HD 1 ms. Pro bir oyuncu değilim ciddi olarak sadece CoD MW ve Warzone oynuyorum. 1 ms ile 4 ms arasındaki farkı anliyamiyabilirim diye düşünüyorum. Şu an kullandığım monitör 1 ms 75 Hz, 2K'dan dolayı Samsung almak istiyorum ancak 1-4 ms arasındaki fark kendini hissettirir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI olan aslında gerçek 1 ms değil. 3-5 ms vardır büyük ihtimalle. Samsung'un değeri ise gerçek 4 ms. Yani aralarında tepkime süresi açısından bir fark yok.

Sistemin 2K oyunculuğu kaldıracak kadar güçlüyse 2K al tabii. Attığın Samsung monitör çok güzel.

yeni çıktı samsung odysses G7 bakın derim
5500 tl ancak belirttiğim gibi 2000 bütçem var.
MSI olan aslında gerçek 1 ms değil. 3-5 ms vardır büyük ihtimalle. Samsung'un değeri ise gerçek 4 ms. Yani aralarında tepkime süresi açısından bir fark yok.

Sistemin 2K oyunculuğu kaldıracak kadar güçlüyse 2K al tabii. Attığın Samsung monitör çok güzel.
Gercek 1ms olduğunu nasil anliyamiyabilirim dostum. Çoğu 1 ms denilen monitör aynı durumda o zaman.

Son düzenleme:
Gercek 1ms olduğunu nasil anlayabilirim dostum? Çoğu 1 ms denilen monitör aynı durumda o zaman.
Sitesine veya incelemelerine bakın. Eğer 1 ms (MPRT) yazıyorsa gerçek değildir. 1 ms (GtG) yazması lazım gerçek olması için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı