Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
IPS curved monitörler çok pahalı. Epey.com'dan baktığıma göre 24.000 TL'den başlıyor. IPS'ler yapıları gereği bükülmeye VA'lar kadar müsait değiller diye duymuştum.
VA panellerde 90 dereceden az veya fazla açıyla bakıldığında renk doğruluğu bozulacağı için bu durumu kavisli panel kullanarak çözüyorlar diye biliyorum. Bi' de kavisli VA panellerin üretim masrafı IPS' e göre daha az diye biliyorum.
Modern monitors either contain an OLED panel or an LED-backlit LCD panel, with the latter being commonly known as an LED display. Both OLEDs and LEDs have different panel types, each with their own strengths and weaknesses.
Asusun böyle bir monitör çıkarma şansı düşüncesi var mı diye merak ediyorum çünkü full Asus kafasındayım
Curvedı merak ediyorum ama ips varken va almak mantıksız geldiğinden 27 inç flat ve ips almayı düşünüyorum
samsungun odessey monitörü vardı galiba bi bak istersen ben daha geçen hafta VG27WQ aldım ASUSUN bence alınabilecek iyi 2k 27inch curvedlerden biri tek problem pivot olmaması onada ekstra 2k istiyorlar çok kazıktı almadım