27 inç IPS monitör önerisi

Ömerr 38

Yoctopat
Öncelikle merhaba kolay gelsin.
Kendime renk canlılığı ön planda 27 inç IPS bir monitör alacaktım ama iki farklı sitede farklı fiyatlarla sizce nereden almalıyım.
1. Pazarama
2. AOC 27G4X 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu - PttAVM.com - 2024
Bir de bunun muadilinde renk canlılığı ön planda olacak şekilde monitör tavisyeniz var mı? (Hikayeli oyun ve shop yaptığım için özellikle renk canlılığı olsun istiyorum.)
Şimdiden her şey için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba kolay gelsin.
Kendime renk canlılığı ön planda 27 inç IPS bir monitör alacaktım ama iki farklı sitede farklı fiyatlarla sizce nereden almalıyım.
1. Pazarama
2. AOC 27G4X 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu - PttAVM.com - 2024
Bir de bunun muadilinde renk canlılığı ön planda olacak şekilde monitör tavisyeniz var mı? (Hikayeli oyun ve shop yaptığım için özellikle renk canlılığı olsun istiyorum.)
Şimdiden her şey için teşekkür ederim.
PttAVM'den bir şey alma 27 inç alacaksan 2K ara.

@exist.one
size zahmet
Hocam o zaman 27G4X alabilirsin ama PttAVM'den alma.

ikitane monitör arasında kaldım ne olur birtane yardımcı olamaya çalışırmısınızı
1. AOC 27G4X Monitör
2. AOC 27G2SP/BK Monitör
hangisinden daha iyi daha net daha gerçekçi görüntü alırım hangisini almalıyım
ikiside aynı fiyat düşün
daha çok fhotoshop ve hikayeli detoit daysgone cyber punk gibi oyunlar oynayacağım oyüzden renk doğruluğu benim için ön planda bakıldığında hangisi daha çok renk doğruluğu renk gerçekçiliği canlılığı sunuyor söyleyebilirmisiniz amazon indirimi ile ikiside aynı fiyata düştü

@exist.one
size zahmet

ikitane monitör arasında kaldım ne olur birtane yardımcı olamaya çalışırmısınızı
1. AOC 27G4X Monitör
2. AOC 27G2SP/BK Monitör
hangisinden daha iyi daha net daha gerçekçi görüntü alırım hangisini almalıyım
ikiside aynı fiyat düşün
daha çok fhotoshop ve hikayeli detoit daysgone cyber punk gibi oyunlar oynayacağım oyüzden renk doğruluğu benim için ön planda bakıldığında hangisi daha çok renk doğruluğu renk gerçekçiliği canlılığı sunuyor söyleyebilirmisiniz amazon indirimi ile ikiside aynı fiyata düştü
27G4X'in sRGB kapsamı daha fazla 27G4X alabilirsin dostum.

27G4X'in sRGB kapsamı daha fazla 27G4X alabilirsin dostum.
hocam kusura bakmayın ama burada bir gene tartışmada gördüm 27g2sp 27g4x e göre daha üstün demiş arkadaşlar nedendir acaba kafama takıldı size zahmet cevaplayabilirmisiniz zamanınız varsa? isterseni atabilirim o tartımayı .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı