Gözüm hassas olduğu için yazıyorum. Samsung Odyssey ve Lg Ultragear dışında bir marka model önermem.Merhaba,
Güzel bir sistem toplamayı düşünüyorum. Monitör baktığımda gözüme Samsung Odyssey G3 çarptı. Kullanan veya bir bilgisi olan var mıdır?
Bütçe?Merhaba,
Güzel bir sistem toplamayı düşünüyorum. Monitör baktığımda gözüme Samsung Odyssey G3 çarptı. Kullanan veya bir bilgisi olan var mıdır?
Merhaba,
Bütçe söyle.Merhaba,
Pc parçaları i5 14400f işlemci, 7800xt ekran kartı (16gb), 16 gb ram, 1 tb ssd, bütçe 5000-7000 arasıBurada wp grubunda arkadaşlarınla sohbet etmiyorsun kardeşim. Konu açmışsın biraz daha özenli ol. PC parçalarını yaz, bütçeni yaz. (bir sürü insan sormuş, bütçe belli olmadan nasıl tavsiye verilsin) 2 kelime yazıp da konu açarsan hızlı sonuç alman zorlaşır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.