100 cm uzunluğunda ki masaya 80 cm derinlik çok fazla. Yemek masası gibi durur. Ayrıca kısmen kareye benzeyeceğinden estetik de durmaz. 80 cm derinlik için masanın boyunun en az 160-200 cm olması gerekir.Boydan ziyade derinlik önemli , monitör altta olacaksa 100 de yeter, monitörünüz ayaklı ise minimum 80 olsun derinlik.
Normal monitör.Ayaklı monitörden kastınız nedir?
Abi her konuya farazi yorum yapmayın ya, tecrübeniz yok kafada kurup yorum atıyorsunuz, 110x80 kullanıyorum monitör klavye üstünde, oda da fazladan yerim var, ne görüntüsü? Neye istinaden 160 gerekir en az?100 cm uzunluğunda ki masaya 80 cm derinlik çok fazla. Yemek masası gibi durur. Ayrıca kısmen kareye benzeyeceğinden estetik de durmaz. 80 cm derinlik için masanın boyunun en az 160-200 cm olması gerekir.
Normal monitör.
Alandan tasarruf etmek için North Bayou gibi monitör kolları kullanılıyor. Monitörün ayakları çıkarılıp monitör doğrudan masaya monte edilen bir kola oturtuluyo
Bu üslupla konuşan biriyle tartışmayacağım. Haklısınız, 100x80 harika bir ölçü.Abi her konuya farazi yorum yapmayın ya, tecrübeniz yok kafada kurup yorum atıyorsunuz, 110x80 kullanıyorum monitör klavye üstünde, oda da fazladan yerim var, ne görüntüsü? Neye istinaden 160 gerekir en az?
Boydan ziyade derinlik önemli, monitör altta olacaksa 100 de yeter, monitörünüz ayaklı ise minimum 80 olsun derinlik.
Ayaklı monitör dedim zaten, 33 cm kadar gelebiliyor 27 inch, sana 25 cm alan kalıyor önünde, ek olarak ayaklar hem öne uzuyor hem yana genişliyor, mouse kullanımında sıkıntı çıkarıyor. Düz modelse monitör ayağı dediğiniz gibi 60 ideal.Abartmayin isterseniz 80 derinlik ne kadar fazla farkinda misiniz? 60 gayet yeterli abartiya gerek yok.
Tartışma , millete de yalan yanlış bilgi verme. İhtiyaç neyse ona göre yaptırır, fikir veriyoruz kişisel tecrübelerimizden alacak yine kendisi. Masa ölçüsünde doğruyu yanlışı ilk defa senden duyuyorum. Neymiş kare dururmuş yemek masası gibi =DBu üslupla konuşan biriyle tartışmayacağım. Haklısınız, 100x80 harika bir ölçü.
Ayaklı monitörden kastınız nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.