27 inc ve 2K monitör önerisi

Juvasam4

Hectopat
Selamlar. Kendime 2.monitor olarak kullanabilecegim 27 inc, 2k monitor ariyorum. Ms yuksek olabilir hz 60 olabilir, problem degil. Olabildigince az maliyetli bir sey ariyorum. Aradigim tek ozellik Yukseklik Ayari. Monitorun yukselip alcalma ozelliginin olmasi sart. Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Kendime 2.monitor olarak kullanabilecegim 27 inc, 2k monitor ariyorum. Ms yuksek olabilir hz 60 olabilir, problem degil. Olabildigince az maliyetli bir sey ariyorum. Aradigim tek ozellik Yukseklik Ayari. Monitorun yukselip alcalma ozelliginin olmasi sart. Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim.

Selamlar. Kendime 2.monitor olarak kullanabilecegim 27 inc, 2K monitor ariyorum. Ms yuksek olabilir Hz 60 olabilir, problem degil. Olabildigince az maliyetli bir şey ariyorum. Aradigim tek ozellik yukseklik ayari. monitorun yukselip alcalma ozelliginin olmasi sart. Tavsiyeleriniz icin teşekkür ederim.

Aşağıdaki monitörü değerlendirebilirsin N11 de daha ucuz belki ondan da ucuzunu bulursun fakat kargo sıkıntısı yaşayabilirsin MediaMarkt gibi yerlerde mağazadan teslim alabileceğin bir opsiyon bulunmakta bence mağazadan alman daha iyi olur.

Guzel bir oneri.tesekkur ederim hocam.

Aşağıdaki monitörü değerlendirebilirsin N11 de daha ucuz belki ondan da ucuzunu bulursun fakat kargo sıkıntısı yaşayabilirsin MediaMarkt gibi yerlerde mağazadan teslim alabileceğin bir opsiyon bulunmakta bence mağazadan alman daha iyi olur.

Hocam oneri icin tesekkur ederim ancak curved almak istemiyorum, konuda belirtmem gerekirdi.

Guzel bir oneri.tesekkur ederim hocam.

Hocam oneri icin tesekkur ederim ancak curved almak istemiyorum, konuda belirtmem gerekirdi.
@bluerr hocam benden daha iyi öneri yapar.

0.5ms olarak lenovo önde. 100nits parlaklığı daha az bu modelin. Parlıyor ayrıca bu modelin ekranı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı