27 inçten 32'ye geçilir mi?

Bütçe
7200

r1F

Decapat
Daha fazla  
Zamanında hata yapıp Turbox almıştım fakat sistemi yeniledim bir monitör kaldı, monitörde ısındığı için mi bilmiyorum ama artık 3 tane göçük var 1 ölü pixel oluşmuş. Bunları çok takmıyorum amacım Hz, şu anlık 75 Hz bir monitör var fakat uyguna 32 inc buldum 0 alınır mı? Yoksa 27 mi bakmalıyım bilemedim.

Monitör:Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında hata yapıp Turbox almıştım fakat sistemi yeniledim bir monitör kaldı, monitörde ısındığı için mi bilmiyorum ama artık 3 tane göçük var 1 ölü pixel oluşmuş. Bunları çok takmıyorum amacım Hz, şu anlık 75 Hz bir monitör var fakat uyguna 32 inc buldum 0 alınır mı? Yoksa 27 mi bakmalıyım bilemedim.

Hocam inç olarak bilmiyorum ama monitörü yenilemek istiyorsanız bunu tavsiye ederim.

Hocam inç olarak bilmiyorum ama monitörü yenilemek istiyorsanız bunu tavsiye ederim.

Hocam Hz olarak evet bayağı iyimiş ama 27 inc altı almam herhalde buna alıştım çünkü bu sefer de masa boş gibi gözükür.

Ekrana bakma mesafen ve masa boyutu çok önemli. Eğer masan dar ve ekrana çok yakınsan 32 çok göz yorabilir.

Bence 27 ınch'de büyük mesela oyun oynarken falan 24 inch gibi monitörler'de hızlı reflex atabiliyosun ama 27 veya 32 gibi monitörler'de biraz daha zor oluyor.

Biliyorum ama bunlara 4 senede alıştığım için sıkıntı olmuyor benim için.

Ekrana bakma mesafen ve masa boyutu çok önemli. Eğer masan dar ve ekrana çok yakınsan 32 çok göz yorabilir.

Masa büyük ama mesafem biraz yakın dediğiniz gibi sıkıntı olabilir belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Hz olarak evet bayağı iyimiş ama 27 inc altı almam herhalde buna alıştım çünkü bu sefer de masa boş gibi gözükür.

Hocam o zaman 27 inçlere bakın, 32 çok fazla geldi bana.

TUF serisinin 27 inç monitörü;

Selamlar,

Hocam şöyle 32 inc bir monitöre eğer uzak mesafeden bakacaksanız olabilir lakin 27 inc 4K için mükemmel bir değerdir. 24 inc 1080p icin Max eğer ki 1080p 32 inc olursa ne olur 68/69 PPI yani pixel yoğunluğu düşecektir 27 inc kullanırsanızda 82 pixel yoğunluğu olacak ve daha net görünecek görüntü ve sahneler.

Pixel yoğunluğu arttıkça görüntü netleşir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı