Emre Baran
Kilopat
Daha fazla
Merhabalar, 2017 Ağustos ayında aldığım Viewsonic XG2401 model monitörü küçük gelmesi ve TN panel ile devam edemeyeceğimi anlamam sebebi ile elden çıkarmış bulunmaktayım. IPS monitör peşine düştüm ancak seçenek çok fazla ve teknik yeterliliğe sahip değilim, her modelin istediğim detayına ulaşamıyorum ya da istediğim tüm özellikleri bir modelde bulamıyorum.
Bütçe aralığım 1200-1700TL, 27 inç ve IPS olması önceliğim. Gönül ister ki QHD olsun, ince çerçeveli olsun, USB hub olsun, 60+ Hz olsun, ergonomisi yeterli olsun, renk ve parlaklık değerleri üstün olsun ama olmuyor, ya fiyat uçuyor ya özellikler kısılıyor.
Aklımdaki modeller aşağıdaki gibidir;
*HP 27es (ilginç bir çekiciliği var)
*Dell P2717H (kötü yorum bulamadım, ama iyi inceleme de bulamadım)
*Philips 276E8FJAB/00 (Paneli hakkında iyi söylentiler var ve QHD ama biraz pahalı)
Varsa kullandığınız, duyduğunuz, bildiğiniz modeller tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçe aralığım 1200-1700TL, 27 inç ve IPS olması önceliğim. Gönül ister ki QHD olsun, ince çerçeveli olsun, USB hub olsun, 60+ Hz olsun, ergonomisi yeterli olsun, renk ve parlaklık değerleri üstün olsun ama olmuyor, ya fiyat uçuyor ya özellikler kısılıyor.
Aklımdaki modeller aşağıdaki gibidir;
*HP 27es (ilginç bir çekiciliği var)
*Dell P2717H (kötü yorum bulamadım, ama iyi inceleme de bulamadım)
*Philips 276E8FJAB/00 (Paneli hakkında iyi söylentiler var ve QHD ama biraz pahalı)
Varsa kullandığınız, duyduğunuz, bildiğiniz modeller tavsiyelerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: