27" IPS monitör seçimi

MetalistPunk

Hectopat
Düz ekran, Full HD, IPS panel, 27",1 ms, 144 Hz özelliklerine sahip monitör almayı düşünüyorum. Curved istemememin sebebi tasarım amaçlı da kullanmayı düşündüğümden. Bulduğum ekranları aşağıda vereceğim, sizce hangisini tercih etmeli?

1-VIEWSONIC XG2705 27" Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor
2-AOC 27" 27G2U/BK 144Hz IPS 1ms FreeSync Full HD DPport HDMI Pivot Oyuncu Monitör
3-MSI Optix MAG274R 27'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync™ Premium OYUNCU MONİTÖR
4-Dell 27"S2721HGF 1Ms 144Hz FullHD Free-sync/G-sync Curved HDMI DP Gaming Monitör

4'te olan monitör Curved ve VA panel, hoşuma gittiğinden ve yorumları olumlu olduğundan koydum.

Son düzenleyen: Moderatör:
27" istiyorsan 1080p yerine 2K almanı şiddetle tavsiye ederim, üstelik tasarımla da uğraşacakmışsın.
Ama bütçe bakımından sıkıntı yaratıyorsa 1080p için 24" yeterli olacaktır.

Ama illaki bunlardan birisi olacak diyorsan ViewSonic'i tavsiye ederim

Aralarında en iyisi MAG274R, 8Bit+2FRC,%132 sRGB gibi özellikleriyle çoğu 1080P “Oyuncu monitörü” kategorisindeki monitörlerden üstün. Ben de bugün gördüm o fiyattan, gelmesini bekleyip alacağım.
Ayrıca bu monitöre de bakabilirsiniz, bu monitör de fiyatına göre güzel özellikler sunuyor.

Cevapladığınız için teşekkürler, ben mağazadan gidip almayı düşünüyorum bu Vatan'da mağaza ve internet fiyatları aynı mı oluyor yoksa değişiyor mu?

Cevapladığınız için teşekkürler, ben mağazadan gidip almayı düşünüyorum bu Vatan'da mağaza ve internet fiyatları aynı mı oluyor yoksa değişiyor mu?
Aynı oluyor, ben de öyle yapacağım. Bütün testleri yapıp alacağım, hiç riske atamam kendimi. Sadece bazen Web’e Özel İndirim’ler oluyor, ama şu anki fiyat mağazalarda da geçerli olan fiyat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı