S scrop39.5 Megapat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 506 Makaleler 1 16 Mayıs 2021 #11 Teacher80 dedi: Bir inceleme daha buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kamerada ışık sızması oranı tam belli olmaz ama seni rahatsız ediyorsa sorun var demektir. Genişletmek için tıkla... Şu sızma dışında gayet memnunum tabi belki de sorun bile yoktur ilk defa IPS Panel kullanıyorum
Teacher80 dedi: Bir inceleme daha buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kamerada ışık sızması oranı tam belli olmaz ama seni rahatsız ediyorsa sorun var demektir. Genişletmek için tıkla... Şu sızma dışında gayet memnunum tabi belki de sorun bile yoktur ilk defa IPS Panel kullanıyorum
Teacher80 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 7.177 Makaleler 5 Çözümler 29 16 Mayıs 2021 #12 scrop39.5 dedi: Şu sızma dışında gayet memnunum tabi belki de sorun bile yoktur ilk defa IPS Panel kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Zifiri karanlıkta çektim: Normlade hiç farketmiyorum. Kamerada böyle. Film, oyun, her türlü karanlık sahnede farketmiyorum.
scrop39.5 dedi: Şu sızma dışında gayet memnunum tabi belki de sorun bile yoktur ilk defa IPS Panel kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Zifiri karanlıkta çektim: Normlade hiç farketmiyorum. Kamerada böyle. Film, oyun, her türlü karanlık sahnede farketmiyorum.
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 16 Mayıs 2021 #13 scrop39.5 dedi: Bu normal mi ? Film izlerken rahatsız ediyor M27Q Genişletmek için tıkla... Her IPS'de olacak şekilde sizde de bulunuyor. Kamera ile özel ayarlamalar yaparak daha net görülebilir ama zaten şu an sizde olan şekli çok fazla bir miktar değil emin olun.
scrop39.5 dedi: Bu normal mi ? Film izlerken rahatsız ediyor M27Q Genişletmek için tıkla... Her IPS'de olacak şekilde sizde de bulunuyor. Kamera ile özel ayarlamalar yaparak daha net görülebilir ama zaten şu an sizde olan şekli çok fazla bir miktar değil emin olun.
Teacher80 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 7.177 Makaleler 5 Çözümler 29 16 Mayıs 2021 #14 İncelemede geçerli zaman ayarladım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anladığım kadarıyla beyaz dağılımı çok iyi değil ama kabul edilebilir oranda diyor.
İncelemede geçerli zaman ayarladım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anladığım kadarıyla beyaz dağılımı çok iyi değil ama kabul edilebilir oranda diyor.
cagomago Hectopat Katılım 3 Mayıs 2013 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek AI Engineer 16 Mayıs 2021 #15 Ben bu modeli çok beğendim laptoptaki gpu 3070, g-sync olmaması beni üzer mi? LG 27" 27GN800-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR IPS QHD G-SYNC Uyumlu Gaming Monitör | ITOPYA Bu arkadaşı nasıl bilirsiniz? mantıklı mı? Son düzenleme: 16 Mayıs 2021
Ben bu modeli çok beğendim laptoptaki gpu 3070, g-sync olmaması beni üzer mi? LG 27" 27GN800-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR IPS QHD G-SYNC Uyumlu Gaming Monitör | ITOPYA Bu arkadaşı nasıl bilirsiniz? mantıklı mı?