arattığımda çok fazla ürün çıktı hangisi monitör için veya hangi ürün daha ideal pek anlayamadımGovee adında bir marka var genelde telefon üzerinden kontrol edilebilir şerit led ışıklar üretiyorlar. Çin malı ucuz yapışkanlı ledlerden daha iyiler alabilirsiniz.
Arattığımda çok fazla ürün çıktı hangisi monitör için veya hangi ürün daha ideal pek anlayamadım
İnceledim ve kötü yorum yok neredeyse, müşterilerle ilgileniyor mu bilginiz var mıdır? N11'deki bahsettiğim satıcı baya tersti mesela o konuda. Benzerini tekrardan yaşamak istemiyorum.exemshop
Hocam bu üründe iyimiş, üstteki ürünle aralarında çok fiyat farkı var. Işıklandırma olarak acaba fark var mı aralarında bilginiz var mıdır?( Kullanıcı yorumu: Monitörünüze takıp Hue bridge ile senkronize ettiğinizde harika bir ambiyans aydınlatması ile güzel bir ortam oluşmasını sağlıyor. )
Govee markası yalnızca 55inç televizyonlar için yapmış bu yukarıdakini alabilirsiniz tek eksiği telefon uygulaması yok hocam.
15watt ışık gücünde hocam gündüzleri az gözükür. Karanlıkta harika aydınlatır.Hocam bu üründe iyimiş, üstteki ürünle aralarında çok fiyat farkı var. Işıklandırma olarak acaba fark var mı aralarında bilginiz var mıdır?
Hocam bu satıcıdan siparişi geçtim, arkadaş sağolsun çok ilgiliydi iademin tamamlanmasını bile bekleme gereği duymadım.exemshop
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.