27" monitör için amblight önerisi

TheCan3

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 27 inç monitörüm için amblight önerisinde bulunabilir misiniz? N11'deki eminden olanı atmanıza gerek yok, daha bugün iade ettim ekranımla senkron olmuyordu, baştan belirteyim dedim.

Govee adında bir marka var genelde telefon üzerinden kontrol edilebilir şerit led ışıklar üretiyorlar. Çin malı ucuz yapışkanlı ledlerden daha iyiler alabilirsiniz.

Govee adında bir marka var genelde telefon üzerinden kontrol edilebilir şerit led ışıklar üretiyorlar. Çin malı ucuz yapışkanlı ledlerden daha iyiler alabilirsiniz.
arattığımda çok fazla ürün çıktı hangisi monitör için veya hangi ürün daha ideal pek anlayamadım

Arattığımda çok fazla ürün çıktı hangisi monitör için veya hangi ürün daha ideal pek anlayamadım

( Kullanıcı yorumu: Monitörünüze takıp Hue bridge ile senkronize ettiğinizde harika bir ambiyans aydınlatması ile güzel bir ortam oluşmasını sağlıyor. )

Govee markası yalnızca 55inç televizyonlar için yapmış bu yukarıdakini alabilirsiniz tek eksiği telefon uygulaması yok hocam.

İnceledim ve kötü yorum yok neredeyse, müşterilerle ilgileniyor mu bilginiz var mıdır? N11'deki bahsettiğim satıcı baya tersti mesela o konuda. Benzerini tekrardan yaşamak istemiyorum.
( Kullanıcı yorumu: Monitörünüze takıp Hue bridge ile senkronize ettiğinizde harika bir ambiyans aydınlatması ile güzel bir ortam oluşmasını sağlıyor. )

Govee markası yalnızca 55inç televizyonlar için yapmış bu yukarıdakini alabilirsiniz tek eksiği telefon uygulaması yok hocam.
Hocam bu üründe iyimiş, üstteki ürünle aralarında çok fiyat farkı var. Işıklandırma olarak acaba fark var mı aralarında bilginiz var mıdır?

Hocam bu üründe iyimiş, üstteki ürünle aralarında çok fiyat farkı var. Işıklandırma olarak acaba fark var mı aralarında bilginiz var mıdır?
15watt ışık gücünde hocam gündüzleri az gözükür. Karanlıkta harika aydınlatır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı