27" monitör önerisi

Emir Kuzkaya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda alacağım monitör zamlandığı için benim de kafam karıştı ve canım nedense 27" istiyor(Daha önce 27" kullandım 1080p de benim için yeterli). Bütçe belirtmek istemiyorum. Siz bulabileceğiniz en ucuz yollu VA, 144 Hz, düzgün renk kalitesi olan (uçuk bir şeye gerek yok) en ucuz yollu monitörleri gönderebilir misiniz? Ben bir model koyuyorum. https://www.trendyol.com/lenovo/g27...-41002880?boutiqueId=587064&merchantId=106934 cuma indiriminde 1800 küsurden fazla çıkamam ama siz yine de önerilerinizi 2000 TL ise neden o paranın hakkını verdiğini belirtirseniz sevinirim. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçtiğiniz model gayet güzel lakin renk kalitesi olarak daha iyi modeller mevcut.
Şuan Asus ml229h bu modeli kullanıyorum, bundan ne kadar kötüdür kalitesi yada çok daha iyimidir?
Eğer düşünürseniz kendi monitörümü daha küçük, kavisli olmayan bir monitör almak için satıyorum.

Yani fiyat olarak çok güzel ama maalesef 2. el almak istemiyorum, kaldıkı Monster markasınada genel olarak pek ısınamam.

Yani fiyat olarak çok güzel ama maalesef 2. el almak istemiyorum, kaldıkı Monster markasınada genel olarak pek ısınamam.
Ürünü ikinci el olarak görmeyin. Kutudan nasıl çıktıysa aynı duruyor.
Marka olarak Lenovo, Monster aşağı yukarı aynı kalitededir. Monster'da Samsung VA panel mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya ailemde istemez almışken de sıfır olsun istiyorum anlarsınız illaki hani ikinci el almam uan çok zor.

Öncelikle teşekkürler tam anlayamadım lenovo mu yoksa ASUS attıgım modelın renk kalıtesı daha iyi (Tabiki ço keski bir monitör sadece renk kalitesi olarak karşılaştırıyorum.)? 24" olarak kafamda zaten 2 model var bütçemde 27" sığdıramazsam onlara yöneleceğim. Dell s2422hg, MSİ 242c.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…