Merhaba yakın zamanda alacağım monitör zamlandığı için benim de kafam karıştı ve canım nedense 27" istiyor(Daha önce 27" kullandım 1080p de benim için yeterli). Bütçe belirtmek istemiyorum. Siz bulabileceğiniz en ucuz yollu VA, 144 Hz, düzgün renk kalitesi olan (uçuk bir şeye gerek yok) en ucuz yollu monitörleri gönderebilir misiniz? Ben bir model koyuyorum. https://www.trendyol.com/lenovo/g27...-41002880?boutiqueId=587064&merchantId=106934 cuma indiriminde 1800 küsurden fazla çıkamam ama siz yine de önerilerinizi 2000 TL ise neden o paranın hakkını verdiğini belirtirseniz sevinirim. İyi forumlar.
2K belki çıkabileceğim bir fiyat ETH'a bağlı mınıng parasıyla alacagım, ne kadar çıkarsa yanında bir de kula sogutucu ve Valorant poınt alacagım için şu an 2K olan paramın 2300 olması gerkkı o monıtoru alabıleyım. Fakat 240 Hz şu an alacak bır pcem yok. Steam PUBG oynuyorum, 1660S R5 2600.
Ürünü ikinci el olarak görmeyin. Kutudan nasıl çıktıysa aynı duruyor.
Marka olarak Lenovo, Monster aşağı yukarı aynı kalitededir. Monster'da Samsung VA panel mevcut.
Ürünü ikinci el olarak görmeyin. Kutudan nasıl çıktıysa aynı duruyor.
Marka olarak Lenovo, Monster aşağı yukarı aynı kalitededir. Monster'da Samsung VA panel mevcut.
Öncelikle teşekkürler tam anlayamadım lenovo mu yoksa ASUS attıgım modelın renk kalıtesı daha iyi (Tabiki ço keski bir monitör sadece renk kalitesi olarak karşılaştırıyorum.)? 24" olarak kafamda zaten 2 model var bütçemde 27" sığdıramazsam onlara yöneleceğim. Dell s2422hg, MSİ 242c.