27" monitör önerisi

Venusse

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar arkadaşımın monitörü kırıldı, parası olmadığı için doğum gününde ona bir monitör almak istiyorum. Çok marka takıntısı olan birisi değil markayı umursamaz bile hatta kırılan monitöründe deli gibi Ghosting vardı. Şu 2 markaya karar verdim haliyle çok umursdamadığı için ucuz bişey almaya niyetledim. Ama yinede tekrar ghosting yaşasın istemem.

27 inç olması şart.

GameBooster pek sevmem ama en çok bu satılmış haliyle markayı umursamayan biri olduğu için seçenekler arasına ekledim. Siz ne diyorsunuz sizce iyilermi?

GameBooster pek sevmem ama en çok bu satılmış haliyle markayı umursamayan biri olduğu için seçenekler arasına ekledim
En çok o satılmamış. Değerlendirmelerin yarısından fazlası bot ve spam. Ürünle ilgili değil stok image atmışlar.

Ürünü bilmiyorum da satıcı güvenilir değil.

Lenovo'nun satıcısı MEDIAMARKT, herhangi bir sıkıntı çıkarsa en yakın bayisini basabilirsin, güvenilir 👍

Ben 400₺ fark verip daha güvenilir bir satıcının daha güvenilir bir markasını tercih ederdim. Daha iyi olmasına gerek yok.

Arkadaşlar arkadaşımın monitörü kırıldı, parası olmadığı için doğum gününde ona bir monitör almak istiyorum. Çok marka takıntısı olan birisi değil markayı umursamaz bile hatta kırılan monitöründe deli gibi ghosting vardı. Şu 2 markaya karar verdim haliyle çok umursdamadığı için ucuz bir şey almaya niyetledim. Ama yine de tekrar ghosting yaşasın istemem.

27 inç olması şart.

Game Booster pek sevmem ama en çok bu satılmış haliyle markayı umursamayan biri olduğu için seçenekler arasına ekledim. Siz ne diyorsunuz sizce iyiler mi?

Game Booster'in marka güvenirliği hakkında benim de pek bir bilgim yok başka bir monitor öneripte sizi mahcup bırakmak istemem açıkçası Lenovo'da kronik sorun fazla yok diye biliyorum sorun çıkarsada zaten garantiyle vs. rahatça halledebilirsiniz.

Arkadaşlar arkadaşımın monitörü kırıldı, parası olmadığı için doğum gününde ona bir monitör almak istiyorum. Çok marka takıntısı olan birisi değil markayı umursamaz bile hatta kırılan monitöründe deli gibi Ghosting vardı. Şu 2 markaya karar verdim haliyle çok umursdamadığı için ucuz bişey almaya niyetledim. Ama yinede tekrar ghosting yaşasın istemem.

27 inç olması şart.

GameBooster pek sevmem ama en çok bu satılmış haliyle markayı umursamayan biri olduğu için seçenekler arasına ekledim. Siz ne diyorsunuz sizce iyilermi?
Bütçe?

Gamebooster hakkında panel bilgisi yok. Lenovo'nun ise parlaklığı ve renk gamutu düşüktü, R24s'i referans alırsak.

Arkadaşlar arkadaşımın monitörü kırıldı, parası olmadığı için doğum gününde ona bir monitör almak istiyorum. Çok marka takıntısı olan birisi değil markayı umursamaz bile hatta kırılan monitöründe deli gibi ghosting vardı. Şu 2 markaya karar verdim haliyle çok umursdamadığı için ucuz bir şey almaya niyetledim. Ama yine de tekrar ghosting yaşasın istemem.

27 inç olması şart.

Game Booster pek sevmem ama en çok bu satılmış haliyle markayı umursamayan biri olduğu için seçenekler arasına ekledim. Siz ne diyorsunuz sizce iyiler mi?

https://www.hepsiburada.com/msi-mag-244f-23-8-inc-200hz-0-5ms-full-hd-freesync-premium-rapid-ips-gaming-monitor-p-HBCV00008P8Z9W?magaza=İncehesap&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.84.4
Eğer 27 inç harici isterseniz bu da çok uygun olur.

Çok mu karanlık kalır? Monitörden ve Windows içi parlaklık ayarı yapsak bozmaz gibime geldi.
240 nit civarı parlaklığı var, ekrana ışık vuruyorsa bariz karanlık kalıyor. Genede bütçeniz bu model gibi daha iyilerine yetiyorsa neden kötüsünü alasınız ki?

Birde renk gamutu düşük, dediğim gibi:
1766418078146.png

AOC 24G42e'de %95 civarı DCI P3 var mesela ve 350 nit parlaklık çıkıyor. 27 inç versiyonları da benzer çıkıyor genellikle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı