27" veya 24" Monitör Tavsiyesi

MaximoPolpo

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartım büyük ihtimalle 4060 olacak. 1080p 24" veya 27" bir monitör arıyorum. Ayrıca alırken nelere dikkat etmeliyim? Ben birkaç tane buldum ancak önerileriniz varsa onlara da göz atmak isterim. Şimdiden teşekkür ederim. Bütçem 5K ancak belki üstüne 100-200 daha ekleyebilirim.

Attığın monitörlerin içinde en iyisi Omen 25i, ancak ergonomi konusunda biraz kötü. Asansör sistemi ve pivot özelliği yok. Bunlar senin için önemsizse onu alabilirsin. Önemliyse 24G2SP alabilirsin, asansör sistemi de var, pivot özelliği de.

27" olarak G2712 ve G2722HS var ancak özellikle 27" istemiyorsan Omen 25i ve 24G2SP çok daha kaliteli modellerdir.

Hocam 24" 27" arası çok fark eder mi ? Önceden laptop kullanıyordum 15-16" gibi birşey olması lazımdı. Ayrıca AOC 24G2SP/BK modalinin yorumlarında çok fazla ölü piksel çıktığı yorumları yazıyor o yüzden biraz uzak baktım. Son bir şey olarak attığınız ve benim attığım monitörler arasında sizce en iyisi veya sizin seçeceğiniz hangisi olurdu ?

Omen 25i > 24G2SP > G2722HS > G2712 = G2412

Y27-30 hakkında bilgim yok, G27C4 ghosting ve overshoot problemli.

Bu arada farklı bir öneri daha yapayım.
24G2SP muadili bir üründür kendisi. Bunda da asansör sistemi ve pivot var. Üstelik 24G2SP'ye göre 2x3W hoparlör bulundurma üstünlüğü var. Ancak maksimum parlaklık konusunda biraz zayıf Omen 25i ve 24G2SP'ye kıyasla. Bu model fiyatından ötürü düşünülebilir.

Bu arada ölü piksel her monitörde olabilen bir şey. Yani yorumlarda ölü piksel çıkıyor yazmaları senin alacağında da ölü piksel çıkacağı anlamına gelmez.

Bu arada ölü piksel her monitörde olabilen bir şey. Yani yorumlarda ölü piksel çıkıyor yazmaları senin alacağında da ölü piksel çıkacağı anlamına gelmez.
Az yoruma oranla biraz fazla olması gözümü korkuttu sadece. Philips'e de bir bakayım teşekkür ederim. Takıldığım nokta olursa tekrar rahatsız edebilirim sizi hocam. İyi akşamlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…