Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 5 Şubat 2020 #11 Zev@hir dedi: Evet baktım ama outlet ürün bunların hepsi. Genişletmek için tıkla... Öyle olduğunu bilmiyordum. Nasıl anladınız öyle olduğunu?
Zev@hir dedi: Evet baktım ama outlet ürün bunların hepsi. Genişletmek için tıkla... Öyle olduğunu bilmiyordum. Nasıl anladınız öyle olduğunu?
Zev@hir Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 11 5 Şubat 2020 #12 Jason Hudson dedi: Öyle olduğunu bilmiyordum. Nasıl anladınız öyle olduğunu? Genişletmek için tıkla... Altta yazıyor Dosya Ekleri Mobil.JPG 148,9 KB · Görüntüleme: 41
Jason Hudson dedi: Öyle olduğunu bilmiyordum. Nasıl anladınız öyle olduğunu? Genişletmek için tıkla... Altta yazıyor
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 5 Şubat 2020 #13 Zev@hir dedi: Altta yazıyor. Genişletmek için tıkla... Dikkatli bakamamışım.
Zev@hir Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 11 5 Şubat 2020 #14 AOC C27G1 bu monitörü beğendim şimdi vatan da gördüm nasıl sizce kavisli olması tasarım çok sıkıntı olmaz benim için veya bunun muadili de olabilir.
AOC C27G1 bu monitörü beğendim şimdi vatan da gördüm nasıl sizce kavisli olması tasarım çok sıkıntı olmaz benim için veya bunun muadili de olabilir.
Vorplody Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.345 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2020 #15 Zev@hir dedi: AOC C27G1 bu monitörü beğendim şimdi vatan da gördüm nasıl sizce kavisli olması tasarım çok sıkıntı olmaz benim için veya bunun muadili de olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı olmaz demişsiniz ama kavisli ekran sıkıntı çıkarmasın tasarım için? IPS’in renk doygunluğu da daha fazla VA panele göre. Ben MSI MAG241CR kullanıyorum curved güzel monitör. Benimki 24 inç.
Zev@hir dedi: AOC C27G1 bu monitörü beğendim şimdi vatan da gördüm nasıl sizce kavisli olması tasarım çok sıkıntı olmaz benim için veya bunun muadili de olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı olmaz demişsiniz ama kavisli ekran sıkıntı çıkarmasın tasarım için? IPS’in renk doygunluğu da daha fazla VA panele göre. Ben MSI MAG241CR kullanıyorum curved güzel monitör. Benimki 24 inç.