Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.669 Çözümler 26 16 Ekim 2022 #1 Elimde 270 derece bir direksiyon seti var. İçini açtım direncini vb. çıkarttım. Birkaç sorum var. 10k 900 derece potansiyometre alsam takınca direk yapabilir miyim? İçine kod atmak vb. gerekir mi?
Elimde 270 derece bir direksiyon seti var. İçini açtım direncini vb. çıkarttım. Birkaç sorum var. 10k 900 derece potansiyometre alsam takınca direk yapabilir miyim? İçine kod atmak vb. gerekir mi?
Kvtlu Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 493 Çözümler 4 Yer Eskişehir 16 Ekim 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Muhammedsaid Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 62 6 Şubat 2023 #3 Kvtlu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok iyi filir
Kvtlu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok iyi filir