270 derece direksiyon ile ETS oynanır mı?

Dediklerinize katılıyorum, ayrıca sanırım sesini kısadabiliyorsun, bir de nasıl 200 TL anlamadım, 3 sene önceki DFGT inceleme videosunda ikinci el olarak 600 TL'ye bulabilirsiniz diyordu.

Dediklerinize katılıyorum, ayrıca sanırım sesini kısadabiliyorsun, bir de nasıl 200 TL anlamadım, 3 sene önceki DFGT inceleme videosunda ikinci el olarak 600 TL'ye bulabilirsiniz diyordu.

Sanırım 2016 ya da 2017'de almıştım, o zamanlar 200 TL'ye bulunuyordu, G27 ise 600-650 TL civarındaydı. Maalesef sesini kısamazsın, direksiyonu çevirmeye yarayan motoru ses yaptığı için ses kısmak mümkün değil ama oynarken onu hiç umursamıyorsun bile.

Direksiyonu elime alayım, adam akıllı çalışsın sesi umrumda değil valla kaç haftadır bütün direksiyonlara baktım

Debriyaj olmadan shifter mantığı nasıl oluyor acaba?

Debriyaj olmadan shifter mantığı nasıl oluyor acaba?

Sequential vites yani bir ileri bir geri, ileri yapınca vites arttırıyor geri yapınca vites düşürüyor, DFGT’nin vitesi öyle çalışmakta.

Sizce DFGT ikinci el için 900 lira iyi mi yoksa yüksek mi?

Evet, G25 kullanıyorum, gerçektende sesli. 23:30'dan sonra kullanamıyorum direksiyonu.
Debriyajsız şekilde direkt atıyor, mesela şu an ben G27 ile Steam’de Forza oynarken debriyajı algılamadığı için debriyajsız atıyorum vitesi mecburen.
Bende G25 kullanıyorum, bendede algılamıyor hocam, bir bilginiz var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…