270 TL SSD Önerisi

Emircan Döndü

Megapat
Makaleler
5
Daha fazla  
James Donkey siparişi verdim gaza gelip forumdakileri dinlemeyip. Sonra 2 gün pişman oldum şimdi iptal ettim. Hızı ve garanti yılı yüksek olsun istiyorum. Herhangi bir site olabilir maksimum verebileceğim ücret 270 TL. Vatan Bilgisayar da olabilir sebebi ise fiyatları aynı gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
240 GB TOSHIBA OCZ TR200 THN-TR20Z2400U8 555/540 Solid State Disk Toshiba biraz daha koyup 860 Evo alınabilir veya Adata SU650 modelinin 240 GB modeli alınabilir.
Bende bayağı uzun bir süre o modele baktım ve aklıma yattı teşekkür ederim. İnce Hesap parayı iade ettiği zaman alacağım. Önerileri bekliyorum belki daha iyisi çıkar.
240 GB TOSHIBA OCZ TR200 THN-TR20Z2400U8 555/540 Solid State Disk Toshiba
240GB TOSHIBA OCZ 2.5" TR200 SSD 555/540MB/sn 3Yıl Solid State Disk Toshiba
İkisinin arasındaki fark nedir?

Bende bayağı uzun bir süre o modele baktım ve aklıma yattı teşekkür ederim. İnce Hesap parayı iade ettiği zaman alacağım. Önerileri bekliyorum belki daha iyisi çıkar.

Bir hatırlatma toshiba da aynı samsung gibi dünyada kendi NAND flash bellek üretimini ve teknoloji geliştirmesini yapan firmalardan bir tanesi. Benim gözümde ilk sırada Samsung sonra Toshiba geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…