270 TL SSD Önerisi

Fark yok diye biliyorum aynı modeller sadece farklı isimler yazılmış.
Teşekkür ederim kafama yattı gibi bu model ya. Başka önerileride dinleyeceğim iade gelene kadar.
Bir hatırlatma toshiba da aynı samsung gibi dünyada kendi NAND flash bellek üretimini ve teknoloji geliştirmesini yapan firmalardan bir tanesi. Benim gözümde ilk sırada Samsung sonra Toshiba geliyor.
İşte özgüven benimkide James Donkey konusu açmıştım 10-20 kişi alma demişti. Fakat dinlememiştim. Almadan iade edip kurtuldum sanırım. Alıcam gibi Toshiba'yı.

Mantıklı hareket olmuş. İnsanları fiyatı cezbediyor, uygun diye yöneliyor ama forumlarda James Donkey ile ilgili açılan konularda bir çok sıkıntı belirtilmiş. Macera aramaya gerek yok 3-5 fazla vericen kafan rahat.

Şimdi baktım incehesap da 240 James donkey SSD 239 lira Toshiba 270 lira valla 30 lira için de riske girmeye hiç değmezmiş.

Toshiba TR200'ün rakibi SU650 değil SU800 olabilir bence hatta o bile olamaz belki. Bu bütçede zaten Samsung 860 Evo'dan sonra en iyisi budur. Ondan sonra Adata SU800 olabilir.

Toshiba TR200'ün rakibi SU650 değil SU800 olabilir bence hatta o bile olamaz belki. Bu bütçede zaten Samsung 860 Evo'dan sonra en iyisi budur. Ondan sonra Adata SU800 olabilir.
Adata'yı yeni yeni duymaya başladım cahilliğimden dolayı sanırım. Ay başı RAM alıcam oda Adata ve soğutuculu. Kaliteli'ye benziyor fakat SSD'de güvenemedim.

Adata'yı önereni çok gördüm. Fakat daha hızlı Toshiba TR200 almayı düşünüyorum farkları nelerdir?

Toshiba her türlü adatadan daha üstün. Aşağıda okuma, yazma hızı ve IOP değerlerini yazdım. Bu fiyatlara daha iyi bir ürün bulamazsın diye düşünüyorum.

Toshiba TR200
  • 64 katmanlı 3D BiCS FLASH TLC
  • Sequential Read/Write Speed: Up to 555/540 MB/s
  • Random Read/Write Speed (4KiB): Up to 82,000/88,000 IOPS
Adata ASU650
  • Sequential Read/Write Speed: Up to 520/450 MB/s
  • Random Read/Write Speed (4KiB): Up to 40,000/75,000 IOPS

60-240 TB arası gözüküyor yanlış bilgi değilse.
yakın zamanda incelemedim. kendime ssd aldığım zamandan hatırladığım bilgileri paylaştım ama şunu ekleyebilirimki hız kadar uzun ömürlü olması da kilit bir nokta alırken tüm bu bilgilere ulaşıp karşılaştırma yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…