S Syhonial Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 698 12 Kasım 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, 250 TL indirimlerle beraber Rampage R90 Orion klavye almıştım. İptal edip 270 TL'ye Redragon Kumara 552 alabilirim. Önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2020
Merhaba arkadaşlar, 250 TL indirimlerle beraber Rampage R90 Orion klavye almıştım. İptal edip 270 TL'ye Redragon Kumara 552 alabilirim. Önerir misiniz?
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 12 Kasım 2020 #2 İyi fiyat, alınabilir bence. Nerede satılıyor?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 12 Kasım 2020 #3 Alınır. Gerçekten iyi bir fiyat. RGB isterseniz bunu öneririm: Redragon Dark Avenger K568 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi RGB aydınlatma, Blue Switchler, TKL numpadsiz tasarım, Türkçe Q tuş dizilimi www.qp.com.tr
Alınır. Gerçekten iyi bir fiyat. RGB isterseniz bunu öneririm: Redragon Dark Avenger K568 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi RGB aydınlatma, Blue Switchler, TKL numpadsiz tasarım, Türkçe Q tuş dizilimi www.qp.com.tr
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 12 Kasım 2020 #4 Rampage çöpünü iyi ki iade etmişsin. Kumara alabilirsin, seni asla üzmez. Alternatif olarak Blue Switch, RGB K568 var. QP'ye stoğu geldi yeni. Redragon Dark Avenger K568 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi RGB aydınlatma, Blue Switchler, TKL numpadsiz tasarım, Türkçe Q tuş dizilimi www.qp.com.tr @efedesu @enonertetanem @Lux ultisi kullanan kedi
Rampage çöpünü iyi ki iade etmişsin. Kumara alabilirsin, seni asla üzmez. Alternatif olarak Blue Switch, RGB K568 var. QP'ye stoğu geldi yeni. Redragon Dark Avenger K568 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi RGB aydınlatma, Blue Switchler, TKL numpadsiz tasarım, Türkçe Q tuş dizilimi www.qp.com.tr @efedesu @enonertetanem @Lux ultisi kullanan kedi
S Syhonial Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 698 12 Kasım 2020 #5 221420 dedi: İyi fiyat, alınabilir bence. Nerede satılıyor? Genişletmek için tıkla... Trendyol 300 TL üstü alışverişlerde cüzdan kullanırsan 100 tl indirim veriyor. Daha denemedim ama o yüzden o fiyata geliyor Samotne Ciasteczka dedi: Rampage çöpünü iyi ki iade etmişsin. Kumara alabilirsin, seni asla üzmez. Alternatif olarak Blue Switch, RGB K568 var. QP'ye stoğu geldi yeni. Redragon Dark Avenger K568 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi RGB aydınlatma, Blue Switchler, TKL numpadsiz tasarım, Türkçe Q tuş dizilimi www.qp.com.tr @efedesu @enonertetanem @Lux ultisi kullanan kedi Genişletmek için tıkla... İkisinden hangisi daha kalitelidir. Blue switch ses konusunda çok sorun olur mu?
221420 dedi: İyi fiyat, alınabilir bence. Nerede satılıyor? Genişletmek için tıkla... Trendyol 300 TL üstü alışverişlerde cüzdan kullanırsan 100 tl indirim veriyor. Daha denemedim ama o yüzden o fiyata geliyor Samotne Ciasteczka dedi: Rampage çöpünü iyi ki iade etmişsin. Kumara alabilirsin, seni asla üzmez. Alternatif olarak Blue Switch, RGB K568 var. QP'ye stoğu geldi yeni. Redragon Dark Avenger K568 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi RGB aydınlatma, Blue Switchler, TKL numpadsiz tasarım, Türkçe Q tuş dizilimi www.qp.com.tr @efedesu @enonertetanem @Lux ultisi kullanan kedi Genişletmek için tıkla... İkisinden hangisi daha kalitelidir. Blue switch ses konusunda çok sorun olur mu?
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2020 #6 Samotne Ciasteczka dedi: Rampage çöpünü iyi ki iade etmişsin. Kumara alabilirsin, seni asla üzmez. Alternatif olarak Blue Switch, RGB K568 var. QP'ye stoğu geldi yeni. Redragon Dark Avenger K568 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi RGB aydınlatma, Blue Switchler, TKL numpadsiz tasarım, Türkçe Q tuş dizilimi www.qp.com.tr @efedesu @enonertetanem @Lux ultisi kullanan kedi Genişletmek için tıkla... Etiket gelmeden ben geldim. Kumara gayet kaliteli bir klavyedir. 270 TL'ye fazlasıyla değer. Alabilirsiniz.
Samotne Ciasteczka dedi: Rampage çöpünü iyi ki iade etmişsin. Kumara alabilirsin, seni asla üzmez. Alternatif olarak Blue Switch, RGB K568 var. QP'ye stoğu geldi yeni. Redragon Dark Avenger K568 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi RGB aydınlatma, Blue Switchler, TKL numpadsiz tasarım, Türkçe Q tuş dizilimi www.qp.com.tr @efedesu @enonertetanem @Lux ultisi kullanan kedi Genişletmek için tıkla... Etiket gelmeden ben geldim. Kumara gayet kaliteli bir klavyedir. 270 TL'ye fazlasıyla değer. Alabilirsiniz.
S Syhonial Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 698 12 Kasım 2020 #7 Syhonial dedi: Trendyol 300 TL üstü alışverişlerde cüzdan kullanırsan 100 TL indirim veriyor. Daha denemedim ama o yüzden o fiyata geliyor İkisinden hangisi daha kalitelidir. Blue Switch ses konusunda çok sorun olur mu? Alternatif olarak Trust 890 cada bunlardan iyi midir? Genişletmek için tıkla... Hangisini almalıyım yardımcı olabilir misiniz? Trust 890 cada, Redragon k552 kumara, Redragon dark avenger 568 @efedesu @enonertetanem @Lux ultisi kullanan kedi Lux ultisi kullanan kedi dedi: Etiket gelmeden ben geldim. Kumara gayet kaliteli bir klavyedir. 270 TL'ye fazlasıyla değer. Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kumara k568 aldım. K552 arasında çok fark var mı? Son düzenleme: 12 Kasım 2020
Syhonial dedi: Trendyol 300 TL üstü alışverişlerde cüzdan kullanırsan 100 TL indirim veriyor. Daha denemedim ama o yüzden o fiyata geliyor İkisinden hangisi daha kalitelidir. Blue Switch ses konusunda çok sorun olur mu? Alternatif olarak Trust 890 cada bunlardan iyi midir? Genişletmek için tıkla... Hangisini almalıyım yardımcı olabilir misiniz? Trust 890 cada, Redragon k552 kumara, Redragon dark avenger 568 @efedesu @enonertetanem @Lux ultisi kullanan kedi Lux ultisi kullanan kedi dedi: Etiket gelmeden ben geldim. Kumara gayet kaliteli bir klavyedir. 270 TL'ye fazlasıyla değer. Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kumara k568 aldım. K552 arasında çok fark var mı?