270 TYT puanı ile ne yapılabilir?

Samet0202

Hectopat
Daha fazla  
Meslek lisesi web tasarım ve programlama bölümünden mezun oldum. Staj ve meslek derslerimle ilgilendiğim için YKS'ye çalışacak pek vaktim olmadı. Bazı dersler de meslekte olmuyor zaten. Sonucum ile İstanbul'da fena olmayan bir üniversiteye girebilir miyim? Yine alanım veya alanıma yakın bir bölümde okumak istiyorum.

Screenshot_20230720-072402_Aday lemleri.jpg

Meslek lisesi web tasarım ve programlama bölümünden mezun oldum. Staj ve meslek derslerimle ilgilendiğim için YKS'ye çalışacak pek vaktim olmadı. Bazı dersler de meslekte olmuyor zaten. Sonucum ile İstanbul'da fena olmayan bir üniversiteye girebilir miyim? Yine alanım veya alanıma yakın bir bölümde okumak istiyorum.

Eki Görüntüle 1872047
Oha ek puan ne kadar etki ediyor sıralamaya öyle ? Tavsiyem ek puanı kullanabileceğiniz bölümünüze uygun bir bölüm yazmanız olur.

Eki Görüntüle 1872047

2 yıllık polis akademisi ve besyo bölümü gelir diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı