Hocam benim oynadığım oyunlar çok fazla değil CS GO haricinde fazla oyun oynamıyorum bu sistem CS GO için fazlamı olur?Monitör dahil sistem bütçesi 3500TL anladığım kadarıyla. Birde PSU çıkmamış COOLER MASTER RS-500 B SERİSİ 80PLUS 500W GÜÇ KAYNAĞI. Bu sistemi Teknobiyotik veya başka yerlerden alırsan monitörü arttırabilirsin.Eki Görüntüle 254274
Her oyunu oynatacağı için biraz fazla olur. 1800TL sistemde işini görür.Hocam benim oynadığım oyunlar çok fazla değil CS GO haricinde fazla oyun oynamıyorum bu sistem CS GO için fazlamı olur?
İşlemci derken, Senin attığın çok mu güçlü? Anakart performans vermez. Vatanda uygun fiyatlı kasa yok. GTX 1060 ve Ryzen 3 1200 GTX 1050Ti ve Ryzen 1400'den daha güçlü.Aşırı dengesiz bir sistem. Ekran kartını illa 1060 yapacağım diye işlemci,anakart ve kasadan kısmışsınız.
Bu sisteme bakınız.
Attığım sistemdeki RAM'lerin MHZ'lerini 3000 olarak seçseniz iyi olur, sinerjide bulamadım.
Ayrıca işlemciyi de 1500x yapsanız daha iyi olur, yine aynı şekilde onu da bulamadım sinerjide.
İşlemciyi güçlü tutmak ileride başka ekran kartı takınca darboğazı engellemeye yardımcı olur.
İşlemci konusunda haklısın, fakat arkadaş uzun ömürlü kullanmaz ise benim önerdiğim sistemde iyi. Anakart o kadar kötü değil. Bu konuya bak derim. R5 1400 vs R3 1200Resmen dediğin İ3 ve İ5 arasında fark yok gibi bir şey. Ve anakartın performansa etki etmediğini iyi ki söyledin, herkes 200 TL anakart alsın neden pahalı alıyorlar değil mi? Ayrıca arkadaş Vatan şart dememiş. Ve 1050 Tİ güçlü değil evet, ancak elinde öyle bir sistem olacak ki 5 yıl sonra bile ekran kartını güncellese darboğaz yapmaz. Ve işlemci 1400 değil 1500x olsa daha iyi demiştim ki 1500x ile 1200 arasında UÇURUM gibi bir fark var.
Nasıl bir sistem bekliyorsun ki?Başka sistem önerebilecek var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.