2700 TL 2. EL Monitör Dahil PC Toplama

XCOOLMAN

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi yakın zamanda sıfır el fiyatlar oldukça arttı, ben de ikinci el bilgisayar toplamak istiyorum.

Güvendiğim sitelerden biri sahibinden.com, başka güvenilir site varsa önerilere hazırım.

Bilgisayarı çoğunlukla oyun oynamak için kullanacağım, aklımda sadece Witcher 3 ve GTA V var çünkü eski bilgisayarımda eski oyunları keşfediyorum. Aynı zamanda arada bir video kesip biçme öğrenmeye çalışabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet olabilir. Eğer güvenilir yer bulursam ikinci el gtx 1050 de alabilirim 1030 yerine, sorun olur mu?

@semihozel22 parçaları yakın zamanda almayı düşünmüyorum. Sadece parasını biriktirirsem nasıl bir bilgisayar alabileceğimi düşünüyorum. Üzgünüm

Son düzenleme:
Evet olabilir. Eğer güvenilir yer bulursam ikinci el gtx 1050 de alabilirim 1030 yerine, sorun olur mu?

@semihozel22 parçaları yakın zamanda almayı düşünmüyorum. Sadece parasını biriktirirsem nasıl bir bilgisayar alabileceğimi düşünüyorum. Üzgğnğm.

Fazla yıpranmamış 1050 ve 1050 Ti bulursan al tabi.

Güzel sistem olmuş ama o ekran kartı biraz sıkıntılı. Elinde birden fazla RX 570-580 olan kişi %99.99999999 mining yapmıştır. Hem neden o kadar ucuza satıyor ki?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı