T Technosas Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #1 Hangisi ? vs Allahın izniyle 4-5 yıl idare etsin oyunlarda bana yeter sizce hangisi ?? 3.300tlye kadar sizinde önerileriniz varsa paylaşın monitörde lazım bu arada 21.5 uygun fiyata
Hangisi ? vs Allahın izniyle 4-5 yıl idare etsin oyunlarda bana yeter sizce hangisi ?? 3.300tlye kadar sizinde önerileriniz varsa paylaşın monitörde lazım bu arada 21.5 uygun fiyata
X xdclub Hectopat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 323 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #2 GTX 970'li sistem 4-5 yıl boyunca sorun çıkarmadan açacaktır. Son zamanlara ayar kısmak zorunda kalırsınız.
GTX 970'li sistem 4-5 yıl boyunca sorun çıkarmadan açacaktır. Son zamanlara ayar kısmak zorunda kalırsınız.
Van Helsing Hectopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 507 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2015 #3 Bence sistem toplamak için biraz daha bekleyin, R9 3xx serisi ve Dx12 gelsin bi bakalım neler olacak.
Bence sistem toplamak için biraz daha bekleyin, R9 3xx serisi ve Dx12 gelsin bi bakalım neler olacak.
T Technosas Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #4 Silinen üye dedi: Bence sistem toplamak için biraz daha bekleyin, R9 3xx serisi ve Dx12 gelsin bi bakalım neler olacak. Genişletmek için tıkla... Ne zaman çıkacak ?
Silinen üye dedi: Bence sistem toplamak için biraz daha bekleyin, R9 3xx serisi ve Dx12 gelsin bi bakalım neler olacak. Genişletmek için tıkla... Ne zaman çıkacak ?
StanMadara Hectopat Katılım 1 Nisan 2015 Mesajlar 113 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #5 Bence ikisini karıştırırsanız daha iyi bir performans alabilirsiniz; İntel Core i5 4460 + Amd R9 290
T Technosas Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #6 StanMadara dedi: Bence ikisini karıştırırsanız daha iyi bir performans alabilirsiniz; İntel Core i5 4460 + Amd R9 290 Genişletmek için tıkla... Olabilir ama pek içime sinmiyo öyle Silinen üye dedi: Olabilir ama pek içime sinmiyo öyle Genişletmek için tıkla... Bide gtx 970 HOF alabilirim şuan msi gtx 970 yerine ne dersiniz daha iyi olurmu ?
StanMadara dedi: Bence ikisini karıştırırsanız daha iyi bir performans alabilirsiniz; İntel Core i5 4460 + Amd R9 290 Genişletmek için tıkla... Olabilir ama pek içime sinmiyo öyle Silinen üye dedi: Olabilir ama pek içime sinmiyo öyle Genişletmek için tıkla... Bide gtx 970 HOF alabilirim şuan msi gtx 970 yerine ne dersiniz daha iyi olurmu ?
StanMadara Hectopat Katılım 1 Nisan 2015 Mesajlar 113 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #7 Silinen üye dedi: Olabilir ama pek içime sinmiyo öyle Bide gtx 970 HOF alabilirim şuan msi gtx 970 yerine ne dersiniz daha iyi olurmu ? Genişletmek için tıkla... Daha önce HOF kullanmadım fakat tasarımı gerçekten çok hoş gözüküyor,eğer bütçenizde el verişli ise alabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Olabilir ama pek içime sinmiyo öyle Bide gtx 970 HOF alabilirim şuan msi gtx 970 yerine ne dersiniz daha iyi olurmu ? Genişletmek için tıkla... Daha önce HOF kullanmadım fakat tasarımı gerçekten çok hoş gözüküyor,eğer bütçenizde el verişli ise alabilirsiniz.
SerhadTuran Hectopat Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 467 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #8 @StanMadara Dostum sen gerçekten iyi misin ? R9 290 GTX 970 'den daha performanslı olduğuna emin misin ?
@StanMadara Dostum sen gerçekten iyi misin ? R9 290 GTX 970 'den daha performanslı olduğuna emin misin ?
T Technosas Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #9 StanMadara dedi: Daha önce HOF kullanmadım fakat tasarımı gerçekten çok hoş gözüküyor,eğer bütçenizde el verişli ise alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bencede görünüşü çok güzel ondan alasım geliyo
StanMadara dedi: Daha önce HOF kullanmadım fakat tasarımı gerçekten çok hoş gözüküyor,eğer bütçenizde el verişli ise alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bencede görünüşü çok güzel ondan alasım geliyo
SerhadTuran Hectopat Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 467 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #10 @Silinen üye Dostum İntel sistemi tercih edin, Galax HOF serisinin soğutması Msi 'dan daha iyi ve tasarım olarak daha şık fiyatı da ona göre yüksek. Bütçeniz yetiyorsa tavsiye ederim.
@Silinen üye Dostum İntel sistemi tercih edin, Galax HOF serisinin soğutması Msi 'dan daha iyi ve tasarım olarak daha şık fiyatı da ona göre yüksek. Bütçeniz yetiyorsa tavsiye ederim.