2700 TL Bilgisayar Topluyorum

Yani i7 istememdeki amaç uzun ömürlü olması ve önümüzdeki yıllarda çıkacak oyunlarda sıkıntı yaratmaması. Yanlışmı düşünüyorum eğer gereksizse lütfen sil baştan yardımcıda olabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir bakıma yanlış düşünüyorsun. Genel olarak oyunlarda işlemciden çok ekran kartı etkilidir. Eğer oyun için bilgisayar topluyorsanız i5 işlemci alın. Eğer overclock yapabilirim derseniz k modelini alın.(Overclock işlemcinin hızını arttırma işlemi. performansını arttırma. Bu intel işlemcilerde yalnızca k modellerinde oluyor) Ama şart değil. Eğer yapamamam derseniz k'sız modelini alın.
Sizin bulduğunuz ramleri vatanda ben bulamıyorum. Bence yanlış fiyatlandırılmış ama parçaları almaya gittiğinizde eğer 241 tl'ye o rami alabilyorsanız alın.(bakın 241 tl diyorum. şart koşmuyorum. Çünkü büyük ihtimal yanlış fiyatlandırma olabilir.) Daha pahalıya satılıyorsa bunlardan bitini tercih edin. 1600mhz olanlarından.
Ram çeşitleri
ekran kartı olarak, zamanınız ne kadar? Hani "acil toplamam lazım" gibi bir olay yoksa yakında gtx 960 ekran kartı çıkacak. Ben onu beklemenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı