2700 TL Bütçe İle R9 390 Sistem Toplama

Ssd'nin ne gibi faydası olur yani olsa ne gibi katkıları olur? Sizce ssd'de kulanmalı mıyım? Birde i7 işlemciye oyun için gerek yok dediniz peki hangi durumlarda gerekli olur i7 ben düzeceğim bilgisayarda kullansam ne gibi faydası olur. Öğrenmek için soruyorum birazda.

İ7 işlemciler daha çok oyun değilde iş amaçlı tavsiye ediliyor 3d çizim yapan, render alanlar gibi. Tabi oyunlarda da i5 e oranla performans artışı oluyor hocam ama ihtiyaç fazlası biraz da. İşin çoğunu ekran kartı yapıyor. SSD
daha çok dosya aktarımı, açılış-kapanış, uygulama yükleme gibi günlük işlerde farkını hissettirir. Oyun için SSD alınması için en az 250gb bir ssd olmalı ki bu da yeterli değil.

Sizce ssd kullanmalı mıyım ben kesinlikle bilgisayarı düzeceğim ve dediklerinizi harfiyen yapacağım.Çok faydası olacaksa kullanayım.

Ne kadar fiyatı acaba? Sanırım siz 500gb öneriyorsunuz. Saat geç oldu. Müsait bir zamanda cevabınızı bekliyorum. Çok sağol kardeşim eline sağlık.

Son düzenleme:
Hocam oyun için SSD alınmaz bunu demek istiyorum. Paranız çoksa anca. Size söylediğim 250 lira gibi birşey ama bu ürüne de bakabilirsiniz. Daha önce SSD kullanmadıysanız zaten en kötü SSD bile uçak gelir bende bu ürünü alacağım: Sandisk Ultra II 120GB 550MB-500MB/s Sata 3 SSD Fiyatı

Çok sağol kardeşim inşallah düzmeye başlıcam yavaş yavaş takıldığım nokta olursa rahatsız ederim. :-D Ayrıca özelden mesaj atamıyor muyuz? Baktımda bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…