2700 TL i3 6100 Sistem Toplama

BeHappyDude

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Selamun Aleyküm,

Sinerji bilgisayar hakkında uzun bir araştırma yaptım sonucunda neredeyse her kesim sinerji bilgisayarı önerip tavsiye ediyorlar hatta güvenilir kişilerin referans bile olduklarını gördüm. Son kez sizlere buradan danışayım dedim. Özellikle Sinerji bilgisayar'dan alışveriş yapmış olan arkadaşlarımızın fikirlerini alabilir miyiz?

Topladığım Sistem;

Arkadaşlar Technopat ailesi olarak sizlerin tecrübeleri ve fikirlerine büyük önem veriyorum. Son olarak 300tl Bütçe ile Mouse-Klavye-Kulaklık ve Mousepad önerisi de bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum 2 gün önce pc topladım. Bugün montajını anca bitirebildim, ilk kez topladım şu anda canavar gibi çalışıyor. Sana da öneririm. MSI B150M Bazooka, MSI AMD R9 380 4 GB 256 bit, Kingston hyperx fury 240 GB SSD 500/50, Kingston hyperx fury 8 GB 2133 Mhz ram( 1 adet aldım para bulunca 1 tane daha alıcam) Aerocool StrikeX One Adv. 750W Kasa, 1 TP WD harddisk. İntel i3 6100.

Dostum Gtx960 ya da r9 380 alırsan iyi olur biraz zorlarsın bütçeyi ama Gtx950 ile Gtx960 arasında 200-250 TL oynar en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…