2700 TL Intel i3 6100 R9 380 Sistem Toplama

The Magician

Kilopat
Daha fazla  
SİSTEMİM3.png

Sistem hakkında öneri ve görüşlerinizi alabilir miyim? SSD takviyesini aldıktan sonra elime para geçerse alacağım. Bu yüzden SSD'siz bir sistem oldu. BF 1, GTA 5 gibi oyunlarda kaç FPS alabilirim? Ve darboğaz yaşama ihtimalim var mı? BF1 Multiplayer'de darboğaz söz konusu olur mu? Bu tür şeyler duydum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını RX 470 yap.
RX 480 veya RX 470 almanızı öneririm. İmkan varsa işlemciyi İ5 6500 yada İ5 6402P yapabilirsiniz.
Ekran Kartını RX470 ve İşlemciyi i5 6402P yaptığımda bu kez fiyat çok fazla yükseliyor. Hatta şu fiyat bile bana biraz fazla gibi ama şuan ki PC satacağım ve biriktirdiğim paraları da vereceğim.

Dediğin gibiyse R9 380 alabilirsin o zaman. Ekran kartı olarak GTX 1050 Tİ'de düşünebilirsin. Performans olarak R9 380 daha performanslı, GTX 1050 Tİ ise güncel ve daha az güç tüketen bir kart. Alacağın PSU'da her iki ekran kartı içinde fazlasıyla yeterli.

Dediğin gibiyse R9 380 alabilirsin o zaman. Ekran kartı olarak GTX 1050 Tİ'de düşünebilirsin. Performans olarak R9 380 daha performanslı, GTX 1050 Tİ ise güncel ve daha az güç tüketen bir kart. Alacağın PSU'da her iki ekran kartı içinde fazlasıyla yeterli.
i5 6402P ve RX480 eklediğim takdirde bu kez 3000TL oluyor. GTX1050TI düşünüyordum zaten onu eklemiştim fakat çıkarıp R9 380 ekledim bunun sebebi de fiyatını hak etmiyor bana kalırsa GTX1050TI. Diğer markalarını beklemekte fayda var GTX1050TI'nin. Alacağım PSU söylediğiniz gibi fazlasıyla yeterli ve kaliteli.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı