2700 TL Intel i5 4460 R9 380 Sistem Toplama

Sadece dowland yazısının olduğu kısımları geçirtiyor fakat zaten 7200rpm wd blue serisi gayet hızlı bende var 20-25 saniye içinde windows ekranında oluyorum ileride ssd alacağım.

Yapılır fakat montajı kendin yapmalısın veya bir tanıdığına.

Yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. @Buğra tulpar önerdiğin pc'yi alacağım. Teşekkürler.

bende bişey sormak istiyorum bende pc topluycam da ilk defa topluycam vatan bilgisayar nasıl topluyor nasıl yapıyor orda parçaların isminimi söylüyoruz bununla ilgili bir bilginiz varsa beni aydınlatırsanız sevinirim.

Ssd o kadar gerekli değil bence 5-10 saniye sabrı yoksa alsın tabi.
Günde açılış kapanış oyunların yüklenmesi vs. tüm her şey ''en az'' 2 dakikasını kurtarır. Her gün bilgisayarı açsa SSD'yi 5 yıl kullanacağını düşünsek... Toplamda 3650 Dakika bilgisayarı beklemekten kurtulur.

bende bişey sormak istiyorum bende pc topluycam da ilk defa topluycam vatan bilgisayar nasıl topluyor nasıl yapıyor orda parçaların isminimi söylüyoruz bununla ilgili bir bilginiz varsa beni aydınlatırsanız sevinirim.
Alacaklarını listeliyorsun. Eğer istediğin tüm parçalar ellerinde varsa... Limitsiz Kredi Kartını veya Paranı cebine koyuyorsun. Toplayın verin diyorsun. Kasiyer bölümüne kasayı kendileri toplayıp gönderiyor. Kazık fiyatlarla aldığın kasanın parasını ödüyorsun. Koca poşete kasanı koyuyorlar. Sende alıp çıkıyorsun.

@hayhaybaskan kardeş iyi diyosun da ben hayatımda hiç pc toplamadım ki . senin dediğin benimde aklıma geldi ama hangi parçanın nereye konulduğunu pek bilmiyorum o yüzden riske atmak istemiyorum.

@hayhaybaskan kardeş iyi diyosun da ben hayatımda hiç pc toplamadım ki . senin dediğin benimde aklıma geldi ama hangi parçanın nereye konulduğunu pek bilmiyorum o yüzden riske atmak istemiyorum.
Technopat youtube kanalında videolar mevcut. Bende onları izleyerek öğrendim ve topladım.

Technopat youtube kanalında videolar mevcut. Bende onları izleyerek öğrendim ve topladım.
biliyorum hepsini tek tek izledim önceden ama işte kendime güvenemiyom toplayabilirmiyim toplamayamazmıyım diye yoksa dediğin gibi hangi sitede ucuz sa parçalar oralardan alıp kendim toplamam daha iyi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…