2700 TL Intel i5 6500 GTX 950 Sistem Toplama

cenkar

Hectopat
  • Zalman Z3 Plus
  • Intel i5 6500
  • ASUS Z170-A
  • GSkill RipjawsV DDR4 8 GB
  • ASUS Strix GTX 950
  • WD Blue 1 TB 7200 RPM 64 MB

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör dahilmi, 2700 tl tutmaması lazım, zaten oc yapamıycaksın işlemcinde k ibaresi yok o nedenle anakartı b150 al, msi b150 bazooka öneririm, işlemcinide 6400 yapıp ekran kartına yüklen, şu durumda gtx 950 alınmaz çünkü 960 ucuzladı ikiside aynı para. Hatta 2700 liraya daha yeni çıkan bişey bile alınabilir.

İlerde tekrar pc toplarsam ana kart degistirmeyi dusunmuyorum oc yapabilecegim bi işlemci alicam bu işlemci yetmediğinde o yuzen. monitör dahil değil. pc yi bikac ay önce topladim haziran gibi zaten gayet iyi gta5 yüksek ayarda kasma yapıyo 77 ila 63 fps alıyo

Belirttiğiniz bütçeyle RX 470 alabileceğiniz bir sistem toplayabilirsiniz, GTX 950'den çok daha yüksek performans verecek ve gelecek uygulama dili/sürücülerden çok daha iyi beslenecektir.

Belirttiğiniz bütçeyle RX 470 alabileceğiniz bir sistem toplayabilirsiniz, GTX 950'den çok daha yüksek performans verecek ve gelecek uygulama dili/sürücülerden çok daha iyi beslenecektir.
Aynen onu farkettim ama geç oldu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…