2700 TL Intel i5 6500 R9 380 Sistem Toplama

howtoSteal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yakın bir zamanda arkadaşım bu PC'yi toplayacak. Sizin de önerilerinizi almak istiyor. Bütçesi 2700 TL. Ayrıca şu anki topladığı sisteme 600W yeterli mi diye soruyor. Düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağı 80+ değil mi diye araştırın 80+ değilse sorun büyük.

80+ olmasının ne olduğunu bilmiyorum ama 600w yeterlidir

Fiyatlarıyla birlikte gözükse daha iyi olabilirdi. RAM'leri 2133MHz alabilirsiniz daha uygun olucaktır, hemde anakartınız daha fazlasını desteklemiyor 2133MHz çalıştıracaktır. B150M yerine H110M de düşenebilirsiniz aralarında fark yok denilebilir. Güç kaynağı 80+ sertifikalıysa sıkıntı olmıyacaktır. R9 380 için 600W 80+ ve üzeri güç kaynakları yeterli olucaktır.

Güç kaynağına uygun fiyatlı bir Aerocool KCAS 600w alınabilir

Güzel öneri bütçe artıramaz ise SSD'yi almıyabilir ileride de SSD takviyesi yapabilir.
Hocam SSD artık günümüzde şart. Farkını hissediyor insan. Bence çok güzel sistem. Bütçesini arttırsın ve bu sistemi alsın derim.

Hocam SSD artık günümüzde şart. Farkını hissediyor insan. Bence çok güzel sistem. Bütçesini arttırsın ve bu sistemi alsın derim.
Tabii SSD farkı iyide bütçe artmıyorsa dedim. Sabit bütçeyi zorla yukarı çekemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…