2700 TL Intel i5 6500 ve R9 380X Sistem Toplama

Bütçe belirtseler çok daha iyi önerilerde bulunabiliriz.

Aciliyeti yoksa bekleyin hocam. Ben sistem topladım 2 ay sonra 1151 işlemciler çıktı çok pişman oldum. Gerçiği işlemci de sıkıntı yok. Yeni ekran kartları çıkıcak bekleyin en yenisini alın. Zaten bu teklonojiye yetişemeyiz ama yeni varken eski almak da bir yerde uygun değil gibi sankim

Thermaltake'i düşünebiliriz. Zalman için ise bekleyelim görelim. Belki oda olabilir. Çok şık bir kasaymış. Ortalama 70 TL gibi bir fark var 2 kasa arasında. Zalman 70 TL'nin hakkınıda iyi verir diye düşünüyorum.

En erken 10 Haziran en geçte 24 hazirana kadar parçaları tamamlamış olmayı düşünüyoruz. Dediğiniz gibi teknolojiye yetişemeyiz. Ben kendim için sistemi topladım. Sadece ekran kartı kaldı. Onuda temmuz olmadan alırım diye düşünüyorum. Tabi bu kartın fiyatı gitgide geriliyor. Sapphire NITRO R9 390X Tri-X 8GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Alsam mı diye düşünüp durdum bugün.

Gelelim bu konudaki sisteme. Çok sık kullanılacak bir bilgisayar olmayacak. 3-4 oyun, film ve günlük kullanım için toplanıyor. Tabi toplanırkende bir bütçe dahilinde iyi birşey olsun istiyoruz. Yaz aylarında da bir laptop alınacak. Bu yüzden beklememiz çok birşey ifade etmeyecek. Sistem toplanasıya kadar belki fiyatlar istediğimiz şekile girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…